11 Üstad Antalya’da Kahramanmaraş’ı temsil edecek!

11 Üstad Antalya’da Kahramanmaraş’ı temsil edecek!

20-26 Ocak 2018 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşecek olan Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonasına ilimizden 11 sporcu katılacak.

18 Ocak 2018 - 04:10

Şampiyonaya Üstad Satranç Spor Kulübünden 10 sporcu küçükler, 1 Sporcu ise yıldızlar satranç şampiyonasına katılarak Kahramanmaraş’ı temsil edecek.

Minik sporcuları şampiyonaya sıkı bir şekilde hazırlayan Üstad Satranç Spor Kulübü Başkanı Adem Yüksekoğlu: “Sporcular turnuvaya hazırlık için kampa girdi. Yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Şampiyonaya çok çalışıyoruz, Sporcularımdan çok büyük beklentilerim var.” dedi.

 

“Milli Sporcu Çıkarttık”

2017 yılında milli sporcu çıkarttıklarını da kaydeden Yüksekoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: “ Geçen yıl yapılan şampiyonada 8 yaş kızlarda milli sporcu çıkarmıştık. Bu ilimizde satrançtaki ilk ve tek milli satranç sporcusu olma özelliği taşıyordu. Bu yıl milli sporcu sayısını artırmak istiyoruz. Şampiyonaya çok çalışıyoruz, Sporcularımdan çok büyük beklentilerim var. Öğrencilerimi ve velilerimiz çok heyecanlılar. Velilerimiz çocukları ilde başarılı birer sporcu bu başarılarının da Türkiye çapında görmek istiyorlar. Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası çok büyük bir organizasyon yaklaşık 3 bin sporcu katılacak. Şampiyonaya katılacak tüm sporculara başarılar dilerim. Küçükler satranç Şampiyonasına Katılacak sporcular ise, Defne Göçer, Asya Leman Eyitmiş, Yusuf Taha Özkan, Tuğçe Selen Yeşil, Ali Önder Akkök, Ahmet Mehmet Nejat Akkök, Tuğra Alp Yeşil, Muhammed Özcan Kara, Çınar Serdar Engür, Kuzey Açıksarı, Ahmet Toygun Karslıgil.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak