“12 Şubat 1920, Korkusuz Kahraman çetelerin zafer günüdür”
Reklam

“12 Şubat 1920, Korkusuz Kahraman çetelerin zafer günüdür”

Kahramanmaraş’ın Düşman işgalinden Kurtuluşu’nun 98. Yıldönümü münasebetiyle Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bekir Kılıç bir kutlama mesajı yayınladı.

12 Şubat 2018 - 06:27

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Kılıç, yayımladı mesajında şu ifadelere yer verdi: “12 Şubat Türk milletinin yeniden doğuşudur. Nasıl ki; Alparslan’ın 1071’de Anadolu’ya girdiyse, 12 Şubat’ta benzer bir hareketin adıdır. Düşmana, bu toprakların bizim olduğu ve sonsuza kadarda bu topraklarda kalacağımızı göstermenin adıdır.Bu topraklarda Ay Yıldızlı Al Bayrağın inmeyeceğinin, minarelerden yükselen ezan sesinin de dinmeyeceğinin işaretidir.

Çocuklarımıza da 12 Şubat ruhunu aşılamamız gerekiyor.Nasıl ki 15 Temmuz 2016’ya baktığımızda milli duyguların bu topraklarda her zaman ihtiyaç olduğunun ve vatan,millet,bayrak,ezan diyen insan sayısının varlığının önemi bir kez daha ortaya çıkmıştır.Çok şükür ki milli duygularımız her geçen gün artarak devam ediyor ve  büyük Türk Milleti vatanına ve devletine sahip çıkmaya devam ediyor. 

Bu duygularla,Kurtuluş mücadelemizde başta ilk kurşunu sıkan Sütçü İmam olmak üzere şehit olan bir çok isimsiz kahraman ecdadımızı rahmetle, minnetle yad ediyoruz.”  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x