‘12 Şubat bir milletin şahlanışının destanıdır’
Reklam

‘12 Şubat bir milletin şahlanışının destanıdır’

Ak Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir; “Kurtuluş Savaşının ilk hareketini temsil eden Maraş savunması, işgal altındaki topraklarda esaretin sona ermesi için kadını, erkeği, genci, yaşlısıyla, canını ve kanını siper eden bir milletin şahlanışı, zaferle taçlandırılmış destanıdır.”

12 Şubat 2017 - 11:56

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir, Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kahramanmaraş halkı 97 yıl önce döneminin en güçlü ordularından birine karşı yüksek bir ruh ve şuurla verdiği mücadeleyle tarihe geçen unutulmaz bir destan yazmıştır. Büyük bir inanç ve istiklal aşkıyla vatan savunmasında tek yürek olarak, eşine az rastlanır bir kahramanlık sergilemiştir. 

Bugün bizlere düşende aynı duygularla, canları pahasına bize bu toprakları vatan yapan ecdadımızın emaneti olarak, ülkemizi ve şehrimizi daha kalkınmış, daha çağdaş ve daha mutlu yarınlara ulaştırmaktır. 97 yıl önce çok kısıtlı imkânlarla sömürgecileri vatan topraklarından püskürterek şanlı bir tarih yazan Maraş halkı Kurtuluş savaşında gösterdiği kahramanlıklar neticesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından önce İstiklal Madalyası, sonra “Kahramanlık” unvanı ile onurlandırılmıştır.

Kahramanmaraş halkı dün işgale karşı nasıl el ele gönül gönüle olmuş ise, bugün de 15 Temmuz günü milletin iradesine darbe vurmaya çalışan hainlere karşı tek yürek olarak karşı olduklarını göstermiş, Kahramanlık ruhunu yüreğinden atmadığını ortaya koymuştur. Bu duygu ve düşüncelerle bütün İstiklal kahramanlarını rahmetle ve minnetle anıyor, tüm hemşerilerimizin ve siz değerli basın mensuplarımızın 12 Şubat Kurtuluş Bayramını kutluyor, sevgiyle selamlıyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...