12 Şubatta nasıl boğduysak bugünde boğarız

12 Şubatta nasıl boğduysak bugünde boğarız

Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan; “Kahramanmaraşlılar nasıl kurtuluş savaşının nüvesini oluşturacak, evlatlarıyla bu zalimlere mukavele etmişse bugün de bütün bu maşaları boğacak irade ve güçtedir. Milletimiz memleketimizin birliği bütünlüğü yönündeki hassasiyeti ilelebet devam edecektir.” Dedi.

19 Aralık 2016 - 07:48

Başbakan Yıldırım’ı makamında 1,5 saat ağırlayan Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan 15 Temmuz Demokrasi Meydanındaki Milli Birlik ve Kardeşlik Mitinginde teröre lanet okudu. Türk milletinin birlik, beraberliğini asla bozamayacaklarını söyledi.

Zalimlerin ülkemiz üzerindeki yönelmiş öfkelerine dikkat çeken Vali Özkan bunlarla mücadele edecek bunu yok edecek Kahramanmaraşlının, Anadolu’nun, Türk milletinin engin iradesinin teröre karşı duruşu, tarihten, milletin maneviyatından, medeniyetinden aldığı güç ve kuvvetle olduğunu dile getirdi.

 

ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMAYACAK

Türkiye’nin büyük bir devlet olduğunu da ifade eden Vali Özkan şöyle konuştu; “Bu millet büyük bir millettir. Şehitlerimizin kanı yerde elbette ki kalmayacaktır. Bugün aynı şekilde 99 tesisin açılışı yapılıyor. Bunlardan dolayı Kahramanmaraşlılar adına başta başbakanımız olmak üzere tüm ilgili kişilere teşekkür ediyoruz. Hükümet, devlet, millet artık aynı zemindedir. Bunlar tamamen birbirinin ifadesi olmanın aslında millet olarak bunun şuuruna varmış, teveccühlerimizi bu noktaya izah etmiş, parlamento buna göre şekillenmiş, hükümet buna göre şekillenmiş, millet ne istiyorsa o proje halinde bizlere hizmet olarak sunulmaktadır. Kahramanmaraşlı yüksek derecede bunun farkında dolayısıyla devletine, milletine yönelik teveccühünü de bu noktada en yüksek derecede tutmaktadır.

 

ŞEHRİMİZ HER ZAMAN ÖRNEK OLMUŞTUR

Şehrimiz bu refleksleriyle milli manevi refleksleriyle gerçekten istisnai bir konumunu her zaman örnek bir konumunu ortaya koymaktadır. Tarihi ile kutsal bir şehirdir. Zenginliği ile özel sektörümüz özellikle 1980’li yıllardan sonra Türkiye de devlet desteklerini en iyi kullanan il Kahramanmaraş ilidir. Kahramanmaraş ilimiz özel sektörü kendi kendisine yeten bir ekonomiye sahiptir. Artık küresel dalgalanmaların en az etki verdiği illerden birisi olduğunu ifade edebilirim. Zira Kahramanmaraş çalışkandır, alın teri ile kazanıyor topraktan kazanıyor. Çiftçilikten gelen sermayesini bir şekilde sanayiye dönüştürerek çok daha sağlam bir yapıyı oluşturmuş ve insanlarıda bu noktada çalışkanlığıyla küresel bu tür risklere ve rüzgarlara karşı mukavelesi çok daha yüksektir.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...