15 Temmuz’da 15 Bin Türk Bayrağı

15 Temmuz’da 15 Bin Türk Bayrağı

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin yıl dönümünde düzenlenen anma etkinliklerinde vatandaşlara 15 Bin Türk bayrağı dağıtıldığını söyledi.

16 Temmuz 2018 - 23:39

Demokrasi meydanında gerçekleştirilen 15 Temmuz programında Dulkadiroğlu Belediyesi vatandaşlara 15 bin Türk bayrağı dağıttı. Etkinlik alanında konuşan Belediye Başkanı Necati Okay, günün anlamına yakışır bir faaliyet yaptıklarını söyledi. Hain geceye dair de bilgiler veren Başkan Okay, milletin gücünün üzerinde başka bir gücün olmadığını ifade etti.
Başkan Okay, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Bu güzel kalabalık bizleri son derece memnun etmektedir. Burada bulunan kardeşlerimizle iki yıl önce de 30 gün boyunca nöbet tutmuştuk. Şimdi yine aynı yerde buluşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı duran bu millet her türlü övgüyü hak etmektedir. Bizler de 15 Temmuz’un yıl dönümünde bu güzel insanlarla birlikte burada olmanın mutluluğunu ayrıca yaşıyoruz. Bu sebeple Dulkadiroğlu Belediyesi olarak bu ruha yakışır şekilde alanda 15 Bin Türk bayrağı dağıtmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu millet için ne yapsak azdır. 15 Temmuz gecesinde bu millet kendisine hiçbir şekilde pranga vurulamayacağını göstermiştir. Hainler önce Türk adaletinin mahşerde de Allah’ın adaletinden asla kaçamayacaklar. Ben bu vesileyle bir kez daha 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnet ve saygıyla anıyorum. Allah bize bir daha 15 Temmuz gibi karanlık bir gece daha yaşatmasın.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...