1920 Maraşspor Sahaya İndi

1920 Maraşspor Sahaya İndi

2017-2018 Sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan 1920 Maraşspor dün kendi tesislerinde toplanarak sezonun ilk antrenmanını yaptı.

21 Temmuz 2017 - 16:23

Bu Sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan 1920 Maraşspor spor camiasının kafasında oluşan karmaşık düşüncelere karşın Lige çıkacağını duyurarak spor camiasını konumları hakkında bilinçlendirmişti.  Geçen sezon müsabakaların bitiminden sonra sessizliğini koruyan 1920 Maraşspor (Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor) sessizliğe karşılık olarak lige katılım ve katılmama gibi sansasyonel haberlerin ve kulaktan duyulma fısıltılar doğrultusunda lige çıkmayacağı iddia edilmişti. BAL’a katılacağını TFF’ye verdiği resmi dilekçesi ile duyuran 1920 Maraşspor da çalışmalar kaldığı yerden devam ediyor.

İLK İDMAN KONDİSYON ÇALIŞMASI

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden 1920 Maraşspor dün top başı yaptı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Tesisleri’nde Kadir Ardıç kontrolünde gerçekleşen ilk idmana 1920 Maraşspor oldukça moralli olarak idmana çıkan futbolcular istekli halleriyle dikkatleri çekti. Kısa sürede hazır olarak, rakiplerine gözdağı vermek isteyen topçular önümüzdeki haftalarda kampa çıkacak.

Düz koşularla başlayan idmanda futbolculara kondisyon yüklemeye çalışan Kadir Ardıç, takımdan memnun olduklarını belirterek ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.

KADİR ARDIÇLA YOLA DEVAM!

2017-2018 Sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan 1920 Maraşspor’da geçen sezon takımı sahaya çıkarak Teknik Direktör Kadir Ardıç ile devam dedi. Geçen sezon başında önceki dönemlerde 1920 Maraşspor’da Yardımcı Antrenörlük ve Altyapı Genel Koordinatörlüğü yapan Kadir Ardıç 1920 Maraşspor yöneticileriyle yapmış olduğu görüşmeler sonunda kendisini 2 Yıllık 1920 Maraşspor’lu yapan sözleşmeyi imzalamıştı. Kahramanmaraş’ın ender yetiştirdiği spor adamlarından Kadir Ardıç, Daha önce Türkiye Şampiyonluğu, Lig şampiyonluğu gibi birçok şampiyonluklar yaşamış, kişiliği kimliği ile sporcularına örnek olan bir spor eğitmeni olmasına ilişkin olarak 2017-2018 Sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan 1920 Maraşspor’da Teknik Direktörlüğe devam edecek.

GENÇ OYUNCULARLA YOLA ÇIKILIYOR

Teknik direktörlüğe Kahramanmaraşlı genç ve başarılı Antrenör Kadir Ardıç’la yola çıkacak olan Turkuaz – Beyazı ekip çoğunluğu Kahramanmaraşlı futbolculardan oluşan genç ve dinamik kadrosuyla 2017-2018 sezonunun ilk antrenmanını kendi tesislerinde yaptı. Sezon hazırlıklarına kros yaparak başlayan 1920 Maraşspor günde çift idman yaparak enerji depoluyor. Teknik patron Kadir Ardıç, “1920 Maraşspor olarak ağırlıklı alt yapı oyuncularımızla başladık, bu yıl yönetimin almış olduğu karar nedeniyle genç oyuncularla mücadele edeceğiz. Biz teknik ekip olarak genç oyuncularla çalışmaktan mutlu olduk, takımımız yaş ortalaması 19 oldu. Genç bir ekiple yola çıkacağız” ifadelerini kullandı.

(HABER: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 7 Kişi Yaralandı
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını...