2018 yılı inşaat sektörünün yılı olacak

2018 yılı inşaat sektörünün yılı olacak

2010 yılında Kahramanmaraş’ta kurulan ve her geçen yıl Kahramanmaraşlı vatandaşların ferah konut ihtiyacını gideren Yurdagül İnşaat gösterdiği kaliteyle, bugün modern kentler için insanların mutlu ve huzurlu yaşayabileceği yaşam alanları inşa ediyor.

25 Mart 2018 - 03:22

İçerisinde bulunduğumuz 2018 yılı ve geriye dönük yıllar kapsamında inşaat sektörü hakkında değerlendirmelerde bulunan Fatih Yurdagül, hem Kahramanmaraş ekonomisinde hem de Türkiye ekonomisinde inşaat sektörünün önemli bir yeri olduğunu ifade etti.


Yurdagül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yurdagül, Kahramanmaraş’taki inşaat sektörünü gazetemize değerlendirdi. Hem 2018’de hem de geçmiş yıllarda inşaat sektörünün Kahramanmaraş açısından gayet olumlu geçtiğini ifade eden Yurdagül, “İnşaat sektörü hem Kahramanmaraş’ta hem de Türkiye’de gittikçe gelişen bir sektör olarak karşımıza çıkıyor. Hem 2018 yılında hem de geçmiş yıllarda gördük ki, vatandaşlar inşaat sektörüne ilgi gösteriyor. Bu durum da sektörün giderek gelişmesini sağlıyor” dedi.

 

‘Yatırımcılara Daha Fazla Destek Verilmeli’

Son zamanlarda dış ülkeler ile yaşanan siyasi sorunların bir nebze de olsun inşaat sektörünü etkilediğini aktaran Yurdagül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı, şunları dile getirdi: “Yatırımcılar yükselen maliyete rağmen bu yükselişi vatandaşlara yansıtmamaya çalıştı. Gerçekleştirilen olumlu hareketlerle birlikte sektör yara almadan ve yoluna doludizgin devam etti. Bu noktada bizler elimizden gelen özveriyi gerçekleştirdik ve bu noktada yetkililerin teşvikleri daha da fazla arttırması gerekiyor. Bu konudaki temel amacım, ülkemizi güzel günlere ulaştırabilmek için durmaksızın çalışmaktır. Bunun için de yetkili kişilerin bizlere destek olmaları gerekiyor.”

 

“Projelerimizle fark yaratıyoruz”

Kahramanmaraş’ta gerçekleştirdikleri inşaat sektörü ile birlikte şehirde fark yarattıklarını belirten Fatih Yurdagül, “Dairelerimiz tamamen müşterilerimizin rahatlığı üzerine kurulu. Dairelerimizin tamamında rahat ve kullanışlı alanlar ve yüksek tavanlar sayesinde ferahlık hakim. Gerçekleştirdiğimiz projeler ile birlikte kullandığımız kaliteli ürünler ve Avrupa’dan ithal edilen son sistem araç gereçler bizi diğer projelerden ayırıyor” şeklinde konuştu.

 

Projelerin Genel Özellikleri Neler?

Kahramanmaraş’ın inşaat sektöründe önemli bir yere sahip olan Yurdagül İnşaat, hem kaliteli işçiliği ile hem de devletin zorunlu tuttuğu yönetmeliklere uymaya devam ediyor. İşte Yurdagül İnşaat’ın projelerinde dikkat edilen huşular: “Deprem yönetmeliğine uygun, üst düzey teknolojik alt yapı, bina, iç ve dış ısı ve ses yalıtımı, site girişi 7/24 güvenlik, full otomatik çift asansör, çocuklar için oyun parkları, site içi yaşam alanları, kaliteli malzeme ve işçilik.

 

Gelecekte Ne Projeler Var!

Kahramanmaraş’ta gerçekleştirdiği özel ve güzel projelerle gelişmeye devam eden Yurdagül İnşaat, yaptıkları kadar yapacağı projelerle de adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Üniversite kavşağında yapılacak olan ‘Miss Park’ projesi ile vatandaşlar 1+1, 60 metre kare daireye sahip olacaklar. Bir diğer projesi ‘Orkide Konutları’ olan Yurdagül İnşaat, Doğukent’e yeni bir çehre kazandıracak. Doğukent’e yapılacak olan yeni projenin özellikleri ise 3+1, 4+1 olmak üzere 160 ila 170 metre kare şeklinde olacak.  


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...