2019 Yılına şampiyonluklarla girdi

2019 Yılına şampiyonluklarla girdi

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet göstererek 2019 yılı Ocak ayında katıldıkları Ulusal ve Uluslar arası Şampiyonalarında derece elde eden sporcu ve antrenörlere 8 Şubat 2019 tarihinde İdari bina toplantı salonunda İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı Başkanlığında ödül töreni yapıldı.

11 Şubat 2019 - 03:18

Tören Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’nın açılış konuşmaları ile başladı.

İl Müdürü Kabakcı yaptığı konuşmada “İl Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren Yüzme, Judo, Havalı Tabanca, Hokey, Wushu ve Eskrim Sporcularımız Ulusal ve Uluslararası Şampiyonalarda elde ettikleri başarılar ile göz doldurdular. Gayretli çalışmalarından dolayı antrenörlerimizi tebrik eder, elde ettikleri üstün başarıların devamı temennisi ile sporcularımızı kutluyorum. İnşallah bu çalışma performansı ile devam ederek istikrarlı bir şekilde Şanlı Bayrağımızı çok daha yukarılara taşıyacaklardır.” Dedi.

Açılış konuşmalarının ardından  Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı Başarılı Sporcu ve Antrenörlere Başarı Belgelerini takdim etti.

Program sonunda Günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2019 Ocak ayında Avrupa Şampiyonaları ve Türkiye Şampiyonalarında derece elde eden başarılı Sporcularımız ve dereceleri şu şekilde oluştu:

25-27 Ocak 2019 tarihleri arasında Aksaray ilinde düzenlenen Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonasında Sporcumuz Sevilay Öztürk Türkiye Şampiyonu olmuştur.

 25-27 Ocak 2019 tarihleri arasında Samsun İlinde düzenlenen Ümitler Türkiye Judo Şampiyonasında Sporcumuz Cihan Ayberk Tiyek Türkiye Şampiyonu olmuştur. Ayrıca yine judoda Sporcularımız Mercan Damla Tuncer, Eda Nur Dilbirliği, Aytaç Dikici ve Necmettin Kalaycı 1-3 Mart 2019 tarihlerinde Antalya ilinde yapılacak olan Ümitler Avrupa Kupası Milli Takım Kampına seçilmişlerdir.

 29 Ocak 02 Şubat 2019 tarihleri arasında Mersin İlinde düzenlenen Havalı Silahlar Türkiye Kupasına katılan sporcularımız 10M Havalı tabanca Yıldızlar Takım Türkiye Birincili ve Takım Türkiye ikinciliği, Gençler Takım Türkiye İkinciliği kupalarını elde etmişlerdir. Ayrıca ferdi olarak Minik Erkeklerde Kemal Metekan Akalın Türkiye üçüncüsü, Yıldız Erkekler Ferdi Abdulkadir Kılıç Türkiye 1.si, Muhammet Tolunay Göktaş Türkiye 2.si. ve Ferdi Genç Erkeklerde Kağan Alkış Türkiye 2.si olmuştur.

 26-31 Ocak 2019 tarihlerinde Amasya ilinde yapılan U14 Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonasında Kahramanmaraş Hokey Takımı Türkiye 2.si olmuştur. Ayrıca 14-17 Ocak 2019 tarihlerinde Avusturya-Viyana da düzenlenen 21 Yaş Altı Salon Hokeyi Avrupa Şampiyonasında Hokey Milli Takımımız Avrupa 5.si olmuş Sporcularımız Furkan Ataş ve Mehmet Ali Teke Milli Takımda yer alan sporcularımız olurken yine 18-21 Ocak 2019 tarihleri arasında Polonya- Varşova da düzenlene 21 Yaş Altı Bayanlar Salon Hokeyi Avrupa Şampiyonasında Milli Takımımız Avrupa 4.sü olmuş Sedef Duru ve Ruken Özmen Milli Takımda yer alan sporcularımız oldular.

 26 Ocak -05 Şubat 2019 tarihleri arasında Antalya ilinde düzenlenen Wushu Kung-fu Türkiye Şampiyonasına katılan Sporcularımız Ali Akkaya Büyük Erkekler 90kg Türkiye 2.si, Buse Gürbüz Üst Gençler 45 kg Türkiye 2.si ve Merve Kaba Alt Gençler 45 kg da Türkiye 2.si olan Sporcularımız oluşlardır.

 16-17 Şubat 2019 tarihleri arasında Hırvatistan Zagrep’te yapılacak olan U14 Yıldızlar Circiut Erkekler Avrupa Şampiyonasına Sporcularımız Semih Akküncü ve Erdem Meriç Dertli Milli Takım Kafilesi ile Ülkemi temsil edeceklerdir.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi