23 Nisan’da KSÜ Rektörü Zeynep Sude Salman Oldu

23 Nisan’da KSÜ Rektörü Zeynep Sude Salman Oldu

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci 23 Nisan’da koltuğunu Kahramanmaraş Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Zeynep Sude Salman’a devretti.

23 Nisan 2017 - 17:16

Rektör Deveci 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Kahramanmaraş Ortaokulundan gelen heyeti kabul etti. 23 Nisan’da KSÜ Rektörü Kahramanmaraş Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Zeynep Sude Salman oldu.

Rektör Salman’ın ilk konuğu ise koltuğu devraldığı Prof. Dr. Durmuş Deveci oldu. Kendilerine bu imkânı veren Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkürlerini ileterek başlayan Salman, bu vesileyle tüm dünya çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

“Bize bu bayramı hediye eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan için canını veren ve bu güzel günleri bize armağan eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” diyen Salman, kendisinden önceki Rektör Deveci’ye çalışmaları ve emekleri için teşekkürlerini ifade etti.

Rektör olarak yapacağı çalışmalara ilişkin bilgiler veren Salman, “Üniversitenin sorgulayıcı, araştırıcı, milli değerlerine bağlı ve bunu bütün dünyaya yayma ilkesini benimsemiş nesiller yetiştirmesi önceliğimiz olacaktır. Ayrıca Üniversitemizi ülkemizde başı çeken, örnek ve dünyada ses getiren, çalışmalarda isim yapmış üniversite olması için tüm gayretimizi göstereceğiz.” diye konuştu.

Rektör Zeynep Sude Salman’ın ilk talimatı ise KSÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile Kahramanmaraş Ortaokulu arasında öğrencilerin ve ailelerinin spor konusunda bilgilendirilmesi ve başarılı öğrencilerin spor branşlarına yönlendirilmesi için ortak proje yürütmeleri oldu.

Rektör Deveci, 23 Nisan Rektörü Salman’a tecrübelerini aktarırken başarılı bir öğrencilik hayatı ve kariyer yaşamı için tavsiyelerde bulundu. Günün anısına 23 Nisan Rektörü Zeynep Sude Salman’a çeşitli hediyeler veren Rektör Deveci, hedeflerine ulaşması için azimle çalışması tavsiyesinde bulunarak, öğrencilik hayatında başarılar diledi.

Ziyaret sonunda Rektör Deveci Kahramanmaraş Ortaokulu yönetici ve öğretmenlerine ve Salman’ın ailesine çeşitli hediyeler takdim etti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi