"25 Haziranda güçlü bir Türkiye’ye uyanacağız"

"25 Haziranda güçlü bir Türkiye’ye uyanacağız"

Günün 20 saatini hemşerileriyle birlikte geçiren Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, “çalışmalarımızda gördükki; Kahramanmaraş hazır, inşallah birinci turda ülkemiz seçimini yapacak ve önüne bakacaktır. 24 Haziranın ardından 25 Haziran’da Türkiye çok güçlü bir şekilde sabaha uyanacak diye düşünüyorum.” Dedi.

11 Haziran 2018 - 04:30

24 Haziran Seçim çalışmaları çerçevesinde Kahramanmaraş’ın en ücra noktalarından en merkezi yerlere kadar hemşerileriyle buluşan TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç dün çalışmalarını Meyve ve Sebze Halinde gerçekleştirdi. Sabah saatlerinde Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçekle esnafları tek tek gezen Güvenç çalışmaların çok iyi gittiğini, hemşerileriyle hemhal olmaya devam ettiklerini belirtti.

Güvenç; “Esnaflarımız yer yer sorunları dile getiriyorlar ama kararlılıklarını da ifade ediyorlar. Bir kez daha ‘Ak Parti’ diyor, ‘Tayyip Erdoğan’ diyor. Bunu görmek bizim için büyük bir kıvanç meselesi. Bu tablo 24 Haziran’da Ak Partinin bir sıkıntı yaşamayacak olmasını gösteriyor, çünkü hemşerilerimiz buna izin vermeyecek. Bütün esnafımıza, Kabzımallar Odası Başkanımıza teşekkür ediyorum. Hal’in birçok sorunu çözülmüş, kalanlarını da belediyelerimiz çözüyor ve çözmeye devam edecek inşallah.” Dedi.

 

KAHRAMANMARAŞ HAZIR İLK TURDA İŞİ BİTİRECEĞİZ

Seçim ve saha çalışmalarında hemşerilerinin hem Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hem partilerine hem de Türkiye’nin geleceğine olan inançlarını ifade etmelerinin kendilerini mutlu ettiğine de vurgu yapan Güvenç şöyle konuştu; “Bu kararlılığı işçide de, esnafımızda da, mülk sahiplerinde de görüyorum. Kahramanmaraş hazır, inşallah birinci turda ülkemiz seçimini yapacak ve önüne bakacaktır. 24 Haziranın ardından 25 Haziran’da Türkiye çok güçlü bir şekilde sabaha uyanacak diye düşünüyorum.

Yapılan anket çalışmalarını da değerlendiren İçişleri Komisyon Başkanı Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç; “yapılan adil ve gerçek anketler, Sayın Cumhurbaşkanımızı birinci turda seçileceğini gösteriyor. Yüzde 50’nin üzerinde 54 bandın gibi ilk turda seçileceğini anketler gösteriyor. Cumhur ittifakı da mecliste ciddi bir çoğunluk elde edeceğine dair ciddi bulgular var.

 

GÜNÜN EN AZ 20 SAATİ AYAKTAYIZ

Biz inançlıyız, biz seferle, çalışmakla, halkımıza hizmetle, ülkemiz üzerine oynanan oyunları anlatmakla, yeni Türkiye’den söz etmekle, yeni Türkiye’nin nasıl olacağını anlatmakla memuruz. Ak kadrolar sabah saat 08-09’dan ertesi gün sabah namazına kadar, teşkilatlarımız, Belediye Başkanlarımız, Meclis üyelerimiz hepimiz ayaktayız. Gerçekten demokrasi adına, siyaset adına göz yaşartıcı çok güzel çalışmalar yürütülüyor. Kadın kollarımızdan bir ev hanımı kardeşimiz evine gidip ailesine iftar hazırlayacağına, sahur hazırlayacağına gidip belediyelerimizin verdiği iftar çadırlarında halkımızla bir arada oluyor. Sonra gece saat 2’lere, 3’lere kadar sahada partimiz için çalışıyor. Milletimiz ve Yüce Mevla’nın bu emeği ‘yok’ saymayacağını düşünüyorum ve sonuç alacağımızı düşünüyorum.” Diye konuştu

 

SADECE SEÇİM DEĞİL SAHA ÇALIŞMASI DA YAPIYORUZ

Sahada edindiği izlenimleri de Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesine aktaran Güvenç açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “ vatandaşlarımızın var olan sorunların çözüm adresinin Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti olduğunu gördüklerine şahit oluyorum. Ama bu bir seçimdir, demokrasi çok güzel bir şey, dinliyoruz, eleştiri alıyoruz, dersler çıkartıyoruz. Seçimler demokrasinin hasat yerleridir, harman yerleridir. Belediye Başkanlarımızla sahada gezerken, ‘Allah razı olsun’ cümlesini duyuyoruz ve Başkanlarımız da çok mutlu oluyor, emeklerinin boşa gitmediğini görüyor. Diğer yandan gözden kaçan bir eksik varsa hemen ekibine talimat veriyor. Biz sadece seçim çalışması yapmıyoruz, aynı zamanda şehrin sorunlarını konuşuyoruz. İnsanlarımızın, esnafımızın problemlerini konuşuyoruz, daha iyi bir Kahramanmaraş’ı nasıl oluştururuz bunu araştırıyoruz. O anlamda seçim çalışmalarını saha çalışmalarına dönüştürüyoruz.

Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi Aşkla koşanlar yorulmazlar’ diyor. Bizde aşkla koşuyoruz ve yorulmuyoruz. Milletimiz için yaptığımız her şey milletimize helal olsun. Ramazan ayında biraz fiziki olarak yorulsak bile milletimizin bize ilgisi, sevgisi ve duası her şeyi bitiriyor.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 7 Kişi Yaralandı
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını...