3 Aralık Dünya Engelliler Günü Yüzme yarışları düzenlendi
Reklam

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Yüzme yarışları düzenlendi

“3 Aralık Dünya Engelliler Günü“ kutlama etkinlikleri kapsamında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak 12 Şubat Kapalı Yüzme Havuzunda Engelliler yüzme yarışları düzenlendi.

03 Aralık 2018 - 20:11

3 Aralık Dünya Engelliler Yüzme yarışlarına İlimizden ve Bölge illerden 100 e yakın farklı kategori gruplarında engelli sporcular katıldı.

3 Aralık 2018 tarihinde 12 Şubat Kapalı Yüzme Havuzunda düzenlenen Yarışlar sonunda tüm sporculara Başarı Belgesi ve Madalya takdim edildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı 3 Aralık Dünya Engelliler günü mesajı yayınları. Kabakcı mesajında” Bir hayalin gerçeğe dönüşmesinin en önemli noktası o hayale inanmaktır. Geriye kalan her şey hallolur, çünkü inanılan hayaller hiçbir engel tanımaz. En büyük engel sevgisizliktir. Bir gün değil her zaman engelli vatandaşlarımızın yanınızdayız. Yıl boyu engelli sporcularımız Başta yüzme havuzumuz olmak tüm tesislerimiz engelli vatandaşlarımızın hizmetine açıktır. Bu anlamda engelli tüm vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya engelliler gününü kutluyorum” dedi

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x