3 ayrı operasyonda 3 torbacı tutuklandı
Reklam

3 ayrı operasyonda 3 torbacı tutuklandı

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ticareti ve sokak satıcılarına yönelik yapılan 3 ayrı operasyonda adliyeye sevk edilen 3 kişi uyuşturucu ticareti suçundan tutuklandı.

07 Ocak 2019 - 03:53

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Elbistan Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti ve sokak satıcılarına yönelik yapılan 3 ayrı operasyonda adliyeye sevk edilen 3 kişi uyuşturucu ticareti suçundan tutuklandı. Yaptığı üç ayrı operasyonda 3 kişiyi uyuşturucu satarken suçüstü yakalayan polis ekipleri çok sayıda kişinin de uyuşturucu kullanmak kapsamında ifadesini aldı.

Kahramanmaraş il Merkezi ve Elbistan Narkotik grup Amirliği ile birlikte Uyuşturucu ticareti ve sokak satıcılarına yönelik yapılan 3 ayrı operasyonda 1970 adet captagon hap,2 paket 2,05 gram toz esrar,3 paket 4,53 gram eroin, 2 adet ruhsatsız tabanca,49 adet mermi ele geçirildi. Şüpheliler Ahmet C., Muhammet B. ve Ökkeş Ö. yakalayarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen üç şüpheli, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti suçundan tutuklandı.

Tutuklanan şahıslar cezaevine teslim edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...