5D Simülatör Tırı Kahramanmaraş Piazza’da

5D Simülatör Tırı Kahramanmaraş Piazza’da

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yaz tatilini unutulmaz anılarla geçirmek isteyen ziyaretçileri için 5D Simülatör Tırını konuk ediyor.

25 Temmuz 2019 - 19:29

Türkiye’nin 50’den fazla şehrinde, en büyük müzik festivallerinde, konserlerde, uluslararası spor organizasyonlarında ve alışveriş merkezlerinde bugüne kadar 3 milyondan fazla kişiye ulaşan eğlence tırı; 24 - 28 Temmuz tarihlerinde 15.00-21.00 saatleri arasında, Piazza Avm' nin önüne konumlandırılacak olan 5D Tır Simülatörü, ziyaretçilerine unutulmaz deneyimler yaşatacak. 

Power APP 5D Simülatörü Piazza ziyaretçilerine 5 boyutlu eğlence sunacak. İçerisinde gösterilen filmlerin görsel ve işitsel efektlerine uygun hareket ederek, müthiş bir eğlenceye dönüşen, Power FM ve Power Türk’ün ortak projesi 5D Simülatörü Tırı, her yaş grubundan ziyaretçileri ağırlayacak.

Yayınlanan filme göre sarsılan, titreyen, bazen kar soğuğu, bazen yaz sıcağı yaşatan, kimi zaman yağmur altında, kimi zaman rüzgârlı tepelerde gezintiye çıkaran 5D Simülatörü, iki gün boyunca Piazza ziyaretçilerini konuk edecek. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x