Abid Vanlı’ya Veda Programı

Abid Vanlı'ya Veda Programı

Türkoğlu Belediyesi tarafından, Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Abid Vanlı 'ya veda programı düzenledi.

05 Aralık 2016 - 01:32

 Türkoğlu Nikah Sarayı ve Düğün Salonunda, Elazığ Basın İlan Kurumuna atanan Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Abid Vanlı için kentteki tüm gazeteciler bir araya geldi.

Toplantıda konuşma yapan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş: “Kıymetli Gazeteciler Dernek Başkanımız Abid Vanlı’nın veda programına Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Özellikle bugün, katılımınızla onurlandırdığınız bu salonda, öncelikle Adana Aladağ da meydana gelen yangın faciasında hayatını kaybeden öğrencilerimize Allah’tan rahmet, ailelerine de başsağlığı diliyorum. Allah bol sabırlar versin inşallah” dedi.

 

'BASINIMIZIN BU ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARI TAKDİRE ŞAYANDIR'

Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri de bağımsız basındır, diyerek konuşan başkan 'Okumuş' konuşmasına; Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın toplumsal kalkınmanın ve gelişmenin sağlanmasında önemli bir yeri vardır. İletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyon içermektedir. Bu önemli misyonu yerine getirmek için her türlü şartta görev yapan siz değerli basın mensuplarımızın mesai saati gözetmeksizin vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve her konuda haberdar etmek için verdiğiniz mücadele takdire şayandır.

İlçemizin, tanıtılmasına önemli katkılar sağlayan basınımızın, özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla, ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı çerçevesinde yerine getireceklerdir. Bu duygularla, Çok Kıymetli Gazeteciler Başkanımız Abid Vanlı ‘ya da yeni görev yerinde başarılar dilerim.”

 

'3 ARALIK ENGELLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN'

Ayrıca şu konuya da değinmek istiyorum, diyerek konuşan Başkan Okumuş; 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle, engellilere karşı olan sorumluluklarımızı bir kere daha hatırlatıyor. Herkesin yapabileceği bir şeyin olduğu gerçeği noktasında neler yapabileceğimizi düşünmemiz için bir vesile oluyor, diyerek konuştu ve sonrasında ise belediyemizin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında gazeteci arkadaşlara bilgiler verdi.

Cemiyet Başkan Abid Vanlı ise konuşmasında; Türkoğlu Belediye Başkanımıza ve ekibine bu güzel akşamı organize ettikleri için çok teşekkür ederim. Elazığ'a gitsem de benim gönlüm kalbim siz değerli güzel insanlarla olacaktır. diyerek konuştu.

Program, Türkoğlu Belediye Başkanımızın hediye taktimi ile sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...