Acer, Spin 3 Dönüştürülebilir Şık Dizüstü Bilgisayar...
Reklam

Acer, Spin 3 Dönüştürülebilir Şık Dizüstü Bilgisayar Serisini Yeniledi

Yeni Acer Spin 3 genç profesyoneller için şık ve güvenilir bir yol arkadaşı olacak.

19 Nisan 2019 - 03:36

  • 8. Nesil Intel® Core i7 işlemci, NVIDIA® GeForce® MX230 GPU ve 256 GB PCIe SSD ile donatıldı.
  • 9,6 mm (0,38 inç) inceliğindeki çerçevesi ve 14” FHD IPS dokunmatik ekranıyla göz alıcı bir görünüm sunan Acer Spin 3, 360 derece dönebilen dayanıklı menteşeler sayesinde dönüştürülebilir esnek bir tasarıma sahip.
  • Acer Spin 3 hafif olmasının yanı sıra 1 TB HDD depolama, şarj edilebilir Acer Active Pen ve Gigabit çift bant Wi-Fi 5 gibi güç, depolama ve kullanım özellikleriyle geliyor.
  • Tek şarjda 12 saate kadar pil ömrü sunan cihaz, seyahat halindeki profesyonellerin ihtiyacı olan her şeyi sağlıyor.

Acer, popüler Spin dönüştürülebilir dizüstü bilgisayar serisinin en yeni üyesi Spin 3’ü duyurdu. Acer Spin 3; sahip olduğu güç, değer, uzun pil ömrü ve geniş ekran boyutuyla fark yaratıyor. Windows 10 işletim sistemi, 8. Nesil Intel® Core™ i7 işlemci ve tercihe bağlı NVIDIA® GeForce® MX230 GPU ile donatılan üründe 512 GB PCIe SSD ve 1 TB’a kadar HDD depolama, şarj edilebilir ve saklanabilir kalem ve gelişmiş Wi-Fi 5 performansı bulunuyor.

1,7 kg (3,74 lbs) ağırlığındaki yeni Spin 3 çantada rahatça taşınabiliyor. 9,6 mm (0,38 inç) inceliğindeki çerçeve ve yüzde 79 ekran gövde oranıyla daha geniş alan sunan ekran, 360 derece dönebilmesi sayesinde cihazın dizüstü bilgisayar veya tablet olarak kullanılmasını sağlıyor. 360 derece dönebilen dayanıklı menteşe çalışmak, yazı yazmak, sunum paylaşmak ve oyunlar için ideal. Spin 3’te yer alan 14 inç Full HD IPS[1] dokunmatik ekranı kalem ve parmakla aynı anda kullanmak mümkün. Birçok temas noktasına sahip Acer Active Pen ile ekrana hassas çizimler yapabilir, karmaşık projeleriniz üzerinde daha verimli bir şekilde çalışabilirsiniz.


Uzun Pil Ömrü ve Hızlı Şar Edilebilen Dahili Kalem

Sık seyahat eden profesyoneller Acer Spin 3 ile pili şarj etmeden 12 saate[2] kadar çalışabiliyor. Kaybolmaması için özel yuvasında saklanan Acer Active Pen ise kullanıcıların hızlıca not alabilmesini sağlıyor.

Ön tarafa dönük hoparlörler tüm kullanım modlarında net ve güçlü ses veriyorlar. Windows 10 hareketlerine destek veren Precision TouchPad sayesinde kullanıcılar hassas parmak ve hareket takibiyle daha hızlı ve akıcı bir şekilde çalışabiliyorlar. MU-MIMO teknolojisine sahip Gigabit Çift Bant Wi-Fi 5 teknolojisi ise kullanıcıların meslektaşlarına, müşterilerine ve arkadaşlarına bağlanmasını sağlıyor.


Fiyat ve Bulunabilirlik

Acer Spin 3, Mayıs ayında Kuzey Amerika’da 499,99 $’dan ve Haziran ayında EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 699,99 €’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak

Teknik özellikler, fiyatlar ve bulunabilirlik bölgeye göre değişiklik gösterebilir. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
Kahramanmaraş’ta beton mikseri devrildi
Kahramanmaraş’ta beton mikseri devrildi