Acer Yeni ConceptD 7 Dizüstü bilgisayarlarıyla yaratıcılığı...
Reklam

Acer Yeni ConceptD 7 Dizüstü bilgisayarlarıyla yaratıcılığı özgürleştiriyor

NVIDIA® Quadro RTX™ 5000 modeline kadar GPU seçenekleriyle donatılan Yeni Acer ConceptD 7 dizüstü bilgisayarlar, güçlü işlemcisi sayesinde tasarımcılara sınırsız özgürlük vadediyor. Yeni Quadro RTX 5000 GPU şimdi daha ince ve hafif mobil cihazlarda, istediğiniz an istediğiniz yerde yaratıcı uygulamalar için olağanüstü performans elde edebilirsiniz.

30 Mayıs 2019 - 09:50

Acer, NVIDIA Quadro RTX 5000 GPU ile donatılan ConceptD 7 dizüstü bilgisayar modellerini duyurdu. Yeni modeller, tasarımcıların devrim niteliğinde ince ve hafif cihazlarla gerçek özgürlüğe kavuşmalarını sağlıyor. Bir dizüstü bilgisayarda daha önce görülmemiş grafik becerileri ve olağanüstü performans bu modelde birleşiyor.

Acer’ın yeni markası olan ConceptD; grafik tasarımcılar, film yapımcıları, mühendisler, mimarlar, geliştiriciler ve içerik üreticiler için optimize edilen üst düzey monitörler ve Windows 10 işletim sistemli masaüstü ve dizüstü bilgisayarlardan meydana geliyor.

“Yeni Quadro RTX 5000 GPU, 3D görüntü işleme ve yoğun işlem gücü gerektiren görevler için benzersiz performans sunuyor. ConceptD 7’nin taşınabilir tasarımıyla bir araya gelen bu güç sayesinde ortaya gerçek bir mobil iş istasyonu çözümü çıkıyor.” diyen Acer Inc. Dizüstü Bilgisayarlar ve BT Ürünleri Genel Müdürü James Lin, sözlerini şöyle sürdürdü: “İçerik üreticiler ve tasarımcılar şimdi hareket özgürlüğüne sahip. Böylece üretim süresini hızlandırıp istedikleri zaman, ilham kaynağı olan her yerde çalışabilecekler.”

İlk NVIDIA RTX Studio dizüstü bilgisayarlar arasında yer alan bu modeller, yeni Quadro RTX 5000 ve GeForce RTX GPU’larına sahip yapılandırma seçenekleriyle geliyor. ConceptD 7 dizüstü bilgisayar, şirketin grafik tasarımcılar, film yapımcıları, mühendisler, mimarlar, geliştiriciler ve diğer içerik üreticileri için optimize ettiği üst seviye Windows 10 masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar ile monitör serisinin bir parçası.

ConceptD 7 ve Quadro RTX 5000 GPU

Concept 7 dizüstü bilgisayar, NVIDIA Turing mimarisini baz alan Quadro RTX 5000 GPU’nun gücünden yararlanıyor. Daha önceki nesillere göre çok daha yüksek performans sunan bu grafik işlemci, gerçek zamanlı ışın izleme teknolojisini Turing RT çekirdekleriyle bir araya getirerek fotoğraf gerçekliğinde görüntü işleme imkanı sunuyor. İçerik üreticiler en karmaşık yaratıcılık işlerini, Turing Tensor çekirdeklerinden güç alan yapay zeka destekli araçlarla hızlandırıyor. En yeni teknolojili 16 GB GDDR6 bellekler ve daha önceki nesillere göre iki kat daha fazla bellek bant genişliğiyle sanatçılar; daha büyük modeller, sahneler ve birleştirme işleri üzerinde gecikmesiz bir şekilde çalışabilecek. Kullanıcılar ayrıca tasarım, görselleştirme, simülasyon ve VR işlerinde daha akıcı interaktif performans elde edecek. Film editörleri ve 3D tasarımcılar sette gerçek zamanlı olarak veya seyahat halindeyken 8K video üzerinde çalışabilecek.

En yeni bellek teknolojisi ve bant genişliği sayesinde aynı anda birden fazla yaratıcı uygulama çalıştırmak için gereken grafik belleği sunuluyor. Dört adet 5K ekrana veya iki adet 8K ekrana destek veren, Quadro RTX 5000 ile donatılmış ConceptD 7 dizüstü bilgisayar, bir dizüstü bilgisayarda görülebilecek en geniş görsel çalışma alanını sunarak tasarımcıların son derece gerçekçi görüntüler ve ortamlar oluşturmasını sağlıyor.

ConceptD 7: Benzersiz Düzenleme ve Görüntü İşleme Teknolojisi

Üst düzey dizüstü bilgisayar performansı için 9. Nesil Intel Core i7 modellerine kadar işlemci seçeneklerine ve yeni NVIDIA GeForce RTX 5000 GPU’ya sahip olan ConceptD 7, yaratıcılığı tam anlamıyla özgürleştirerek içerik oluşturucuların ağır iş yüklerinde gerçek zamanlı 8K RED’e kadar video düzenleme ve işleme performanslarını artırıyor. 17,9 mm (0, 7 inç) inceliğinde ve 2,1 kg (4,63 lbs) ağırlığındaki ürünü taşımak oldukça kolay.

PANTONE Onaylı 15,6 inç UHD (3840 x 2160) 4K IPS[1] ekran tamamen içerik üreticiler için geliştirildi. Adobe RGB renk gamının yüzde 100’ünü kapsayan bu ekran, Delta E < 2 seviyesinde olağanüstü renk doğruluğu sunuyor. Thunderbolt™ 3 ve MiniDP bağlantı noktalarıyla üç adet ekran bağlamak mümkün. Üründe ayrıca güçlü ve güvenilir WiFi bağlantısı için Killer DoubleShot™ Pro özelliğine yer veriliyor.

[1] Burada bahsedilen tüm markalar ve ürün adları ilgili şirketlerin ticari markalarıdır ve yalnızca ürünleri anlatmak veya tanımlamak için kullanılmaktadır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”