Adı da davası da: Türk-İslam
Reklam

Adı da davası da: Türk-İslam

Türk-İslam davasına bağlılığını yaşatmak için babası tarafından adı “Türk İslam” koyulan ülkücü bir kökenden gelip şu an milli ve manevi değerlere sahip olduğunu düşündüğü AK Parti’de siyasete atılan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Türk İslam Karakoç ev ev, kapı kapı dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinliyor.

08 Haziran 2018 - 20:49

Vatandaş ziyaretlerinde vatandaşların kendisine ve partisine büyük bir teveccüh duyduğunu belirten AK Parti Kahramanmaraş 7. Sıra Milletvekili Adayı Türk İslam Karakoç, “2000’li yıllardan önce başörtülü asker annelerinin garnizonlara alınmadığı günlerden bu güne başörtüsüyle gururla evlatlarına sahip çıkan mutlu anneleri görüyoruz. Başörtüsüyle rahat çalışabilen avukat, doktor öğretmen gibi kamu kurumlarında milli ve manevi değerlerini yaşayan vatandaşlarımız, bizden memnun” dedi.

Türkiye’de 24 Haziran’da yüzyılın seçiminin yapılacağını ve Cumhurbaşkanlığı Sisteminin yerine oturmasıyla daha güçlü çalışan bir yapı oluşacağını dile getiren Karakoç, şöyle konuştu: “AK Parti, şimdiye kadar birçok alanda yatırımlar yapmış, uzaya uydu göndermiş, denizin altından yollar yapmış, yeni boğaz köprüleri yapmış, yeni havaalanları yapmış, havayollarını geliştirerek vatandaşımızın rahatlıkla kullanabileceği düzeyde ekonomikleştirmiştir. AK Parti bunları yaparken birileri de çıkmış; Yıkacağım, satacağım, bozacağım gibi vaatler veriyor. Böyle bir muhalefetle karşı karşıyayız. Milletimizin bunlara müsaade etmeyeceğini 24 Haziran’da bunlara gereken dersi vereceğini düşünüyorum. Bir tane aday çıkmış ordumuzun bir generalinin Apoletlerini, rütbelerini sökeceğini belirtmiş. PKK ile mücadele eden Afrin’de, El Bab’da, Telafer’de kahramanca mücadele eden askerlerimizin komutanlarına yapılan bu saygısızlığı kabul etmiyoruz.”

AK Parti hükümeti zamanında düşünce ve fikir özgürlüğünü daha da genişlediğini ifade eden Karakoç, şu açıklamalarda bulundu: “Bu kadar düşünce ve ifade özgürlüğü olmasaydı; o adayımız askerin rütbesine dil uzatmayı bir yana bırakın önlerinde elini bağlamak zorunda olurdu. 2000’li yıllardan önce bunlar darda kalınca askeri sokağa çağırır, yeri geldiğinde de askerden talimat alırlardı. AK Parti’nin karşısında olan benzemezler ittifakının dışardan komuta edilerek oluşturulduğunu biliyoruz.  Bunların destekçileri Soroslar, Siyonist Yahudiler, Amerikalı birkaç şirket. Ayrıca bunlara FETÖ denen örgütün destek verdiğini belirtmek istiyorum. Bu benzemezler ittifakının aday oldukları iktidarı ve ülkemizi nasıl paylaşacaklarını anlamak mümkün değil. Sağduyulu vatandaşlarımızın bunlara fırsat vermeyeceğine inanıyorum. Eskiden ülkemiz bir ilerleme kaydetse, biraz rahatlasa, PKK bir yerlerden eylem yapar, bir yerlerde bombalar patlardı. Çok şükür PKK ve uzantıları ve FETÖ denen örgütle en iyi şekilde mücadele ederek milletimizi bunların sıkıntısından kurtaran hükümetimizi bu maşalarla dize getiremeyeceğini anlayanlar şimdi de finansal olarak dize getirmek istiyorlar. Bazı finans kuruluşlarının, bu kadar yatırımlar yapan, yollar-köprüler- havaalanlarını yapan ve hızlıca bitiren Avrupa devletlerinden daha fazla büyüme sağlayan ülkemizin kredi notunu düşürmesi, doların aniden yükselişe geçmesini halkımız gayet iyi biliyor ve oyunu görüyor. İnşallah 25 Haziran’da güçlü bir şekilde başlayan hükümetimizle istikrar sürecek ve bize finansal kumpası yapan o kurumlar geri adım atmak zorunda kalacak ve döviz kuru normal seyrine dönecektir. Yabancı yatırım şirketleri de  güçlü bir hükümeti gördükten sonra tekrardan Bizimle çalışmak zorunda kalacaklardır.”

Ekinözü Kabaktepe, Kandil ve Soysallı mahallerinde AK Partiye ve kendilerine gösterilen teveccühe karşı teşekkür eden Karakoç, Dulkadiroğlu Sarayaltı Mahallesi’nde esnafları ziyaret etti.  24 Haziran seçimleriyle gelecek olan yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi ve parlamentoda milletvekillerinin çalışma sistemleri hakkında bilgiler verdi.  Seçimlerle ilgili esnafların görüşlerini dinledi dilek ve temennilerini not alarak takipçisi olacağını belirtti.

TÜRK İSLAM KARAKOÇ KİMDİR?

1970 tarihinde Kahramanmaraş-Elbistan İlçesine bağlı, Eski adı Cela olan Ekinözü Kasabasında doğdu. İlk ve ortaokulu Cela Kasabasında tamamladı. Liseye Elbistan Mükrimin Halil Lisesinde başladı. Ankara Sincan Lisesinden mezun oldu. 1988 yılında kazandığı Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1993 yılında mezun oldu. 1996 yılında bu tarafa yaklaşık 22 yıldır Ankara Barosuna kayıtlı olarak serbest avukatlık yapmaktadır. İş Hukuku alanında master, Enerji ve Fikri-Sınai Haklar Hukuku alanında Eğitim/Sertifikası, Ceza Hukuku ile İcra Hukuku alanında özel uzmanlık çalışmaları vardır. Sosyal alanda bir çok sivil toplum örgütünde görevler aldı ve halen bazı görevleri devam etmektedir. Sivil toplum kurumları olarak Hukuk-Demokrasi Derneği kurucusu, Türk Hukuk enstitüsü Yönetim Kurulu Üyeliği, Türk Dünyası İnsan Hakları Derneği Kurucu/Yöneticiliği, Sosyal Politikalar Vakfı, Avrasya Demokrasi Derneği kurucusu, Tekdav Vakfı, Eko Avrasya Derneği Yon Kur, sayabilir. Ayrıca bir dönem Çanakkale Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu üyeliği yapmıştır.  Siyasi Olarak BBP Ankara İl başkan Yardımcılı Görevinde bulunmuştur. Evli ve iki çocuk babasıdır. Fransızca, az seviyede Rusça lisanlarını bilmektedir. 2004 yılında AK Partiden Ankara Etimesgut Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı oldu. Ak Parti 24. dönem Kahramanmaraş milletvekili aday adaylığı yaptı. Ak Parti 25. dönem Kahramanmaraş milletvekili adaylığı yaptı. AK Parti 27. dönem Kahramanmaraş milletvekili adayıdır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...