Aidin Salih’e Ahde vefa borcumuz var
Reklam

Aidin Salih’e Ahde vefa borcumuz var

Geleneksel, tamamlayıcı ve alternatif tıp uygulamaları alanında yazdığı Gerçek Tıp kitabıyla İslam Tıbbının sembollerinden merhum Dr. Aidin Salih’in başarılı öğrencilerinden Araştırmacı yazar ve yaşam koçu Nuray Karpuzcu, İstanbul Üsküdar da bulunan Doğal Sağlık Derneği’nde sağlıklı yaşam eğitimi verdi.

16 Ağustos 2018 - 02:49

Üsküdar da Uncular caddesinde numara 24 kat 4 dernek merkezi seminer salonunda gerçekleşen eğitim seminerine Üsküdarlıların da ilgisi yoğundu.

Araştırmacı Yazar ve Yaşam Koçu Nuray Karpuzcu “Öteki Sağlık” ve “Kupa Terapisi – Hacamat: 5000 yıllık şifa sanatı” eserleri sonrası üçüncü kitabını yazmaya başlayan yazar Doğal Sağlık Derneği eğitim seminerinde Kan ve Kanın vücudumuzda etkilerini konuştu.
Nuray Karpuzcu konuşmasında; Her hastalık ta kana bakılıyor; insan vücudunda kan nasıl bozuluyor değişime nasıl uğruyor bu konu ile ilgilenen yok. Kan yaşam sevinç ve enerjidir. Üzüntü, kederde kirleniyor yaşamıyorum diyor. Sevinç ve mutlulukta yenileniyor. Mutlulukta kan artar mutsuzlukta kan azalır. Kan enerjidir; kandaki enerji değişirse insanda değişir. Nasıl kötü beslenme Kanımızı kirletiyorsa kötü düşüncelerde Kanımızı kirletiyor, dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...