Ak Parti Elbistan İlçe başkanı kim olacak?

Ak Parti Elbistan İlçe başkanı kim olacak?

Ak Parti Elbistan İlçe teşkilatında 8 yıldır başkanlık yapan Yunus Kağan Kısaca’ya devam edilmemesinin açıklanmasının ardından gözler ‘yeni ilçe başkanı kim olacak?’ sorusunu gündeme getirdi. Sorunun cevabı bu hafta içerisinde netlik kazanmayı beklerken, en güçlü aday olarak hukukçu ve genç kimliğiyle öne çıkan Av. İhsan Kılıç olduğu öne sürüldü.

26 Eylül 2017 - 19:21

Kahramanmaraş Siyasetinin nabzını tutan Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi yaklaşık 1 ay önce yaptığı haberde hangi ilçelerin devam edeceği ve hangilerinin devam etmeyeceğiyle ilgili kulis yapmıştı.

Bugün Gazetesinin yaptığı araştırma ve kulis haberi doğru çıkarken, Elbistan’da Yunus Kağan Kısaca’yla devam edilmemesi durumunda en güçlü adayın Av. İhsan Kılıç olabileceği öne sürülmüştü.

Ak Partinin Elbistan teşkilatında seçim işleri başkanlığı yapan Av. İhsan Kılıç’ın Elbistan’da en güçlü İlçe Başkan adayı olduğu öğrenildi. Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesinin araştırıp bulduğu Kılıç, “Ak Parti Elbistan İlçe Teşkilatımıza 2014 yılında girdim ve İlçe Seçim İşleri Başkanlığı görevini yürüttüm. AK Partinin Elbistan İlçe Başkanlığının belirlenmesinde gençliğimi, davaya olan sadakatimi, halka olan bağlılığımı bir şans olarak görüyorum. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız her zaman genç isimleri öneriyor. Ben bir esnaf çocuğuyum ve halkla olan bağlarım daha güçlü” dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın da hizmet yarışına yetişmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini dile getiren Kılıç; “Kahramanmaraş’la birlikte Elbistan ilçemiz Milletvekillerimiz ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın üstü gayretleriyle çok iyi kamu yatırımları aldı. Biz Elbistan’da Mahir Ünal Başkanımızın hizmet yarışına yetişmek için çalışacağız. Başkanımızın peşinden koşma azmimizi gençliğimizde ve hızımızda görüyoruz. Partimizi Elbistan’da daha üst seviyeye getirmek için gayret göstereceğiz. Bu şuurla Elbistan’ımıza hizmet etmek için aday oldum” dedi.

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından Elbistan’da teşekkür edilen Yunus Kağan Kısaca’nın yerine düşünülen en iddialı adayın İhsan Kılıç olduğu öne sürüldü.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x