AK Parti Göksun 6. Olağan Kongresi yapıldı

AK Parti Göksun 6. Olağan Kongresi yapıldı

AK Parti Kahramanmaraş’taki İlçe Kongrelerini Göksun ile tamamladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal’ın da katılımı ile yapılan kongrede İlçe Başkanlığına tek aday olan Ufuk Ünal Seçildi.

05 Aralık 2017 - 03:44

Ufuk Ünal, kongrede yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yol arkadaşı olmaktan onur duyduğunu söyledi.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir’de yaptığı konuşmasında bu güne kadar emek veren partililerine teşekkür ederek, yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerine de başarı dileğinde bulundu.

Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu’da birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, AK Parti de yol arkadaşı olan herkese başarı dileğinde bulundu.

Göksun İlçe Kongresinde Hitap Eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun son günlerde yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

Kongrede yapılan konuşmaların ardından seçimlere gidildi. Yapılan oylamanın ardından AK Parti Göksun İlçe Başkanlığı görevine Harita Mühendisi Ufuk Ünal seçildi.

Göksun Kapalı Spor Salonunda yapılan, Göksun 6. Olağan Kongresine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti Genel Merkez Kahramanmaraş İl Koordinatörü ve Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Başbakan Eski Yardımcısı AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak, Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, Nursel Reyhanlıoğlu, İlker Çitil, İmran Kılıç, İl Başkanı Ahmet Özdemir, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Parti İl ve İlçe Teşkilatları temsilcileri ve Göksunlu vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak