AKEDAŞ çalışanlarına Motivasyon ve İletişim Eğitimi verdi
Reklam

AKEDAŞ çalışanlarına Motivasyon ve İletişim Eğitimi verdi

Akedaş Elektrik Perakende Satış A.Ş. çalışanlarına ‘Motivasyon ve İletişim’ konulu eğlenceli bir eğitim düzenledi.

10 Ekim 2018 - 02:37

Çalışanlar eğitim süresince eğlenceli dakikalar geçirdiler ve iletişimin, takım ruhunun önemini bir kez daha pekiştirdiler.

Öncelikle tüketicileri ve çalışma arkadaşlarını daha doğru anlamak ve olayları daha objektif yorumlamak adına gerçekleştirilen içerisinde oynanan oyunlarla eğlenceli dakikalar geçiren çalışanların eğlence dolu anları objektiflerimize böyle yansıdı.

Adıyaman, Elbistan ve diğer ilçe işletmelerden eğitim için Genel Müdürlükte toplanan Akedaş Elektrik Perakende Satış A.Ş. çalışanları etkinlikten mutlu ayrılırken duygularını bizimle paylaştılar.

AKEDAŞ ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ A.Ş. ÇAĞRI MERKEZİ PERFORMANS ÖDÜLLERİ TÖRENİ

Akedaş Elektrik Perakende Satış A.Ş. Çağrı Merkezimizde uygulamaya devam ettirdiği “Performans Değerlendirme Sistemi” nin ikinci periyot ödül törenini tüm çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirdi.

Akedaş Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Medine Tanış bütün Çağrı Merkezi çalışanlarını gayretlerinden dolayı tek tek tebrik ederek her zaman bir aile oldukları vurgusunu yaptı.

Başarılı olanların başarılarının artarak devamlılığını, diğer arkadaşların ise azimle daha hızlı devam etmelerini dileyen Tanış, katkılarından dolayı bütün ekip arkadaşlarına tek tek teşekkür etti.




YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x