AKEDAŞ Elektrik Dağıtım Heyetinden Vali Pekmez’e Ziyaret
Reklam

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım Heyetinden Vali Pekmez’e Ziyaret

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel müdürü Mustafa Yılmaz ve beraberindeki heyet son Valiler Kararnamesi ile Aksaray Valiliği görevinden Adıyaman Valiliği’ne atanan Vali Aykut Pekmez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

17 Kasım 2018 - 04:42

Ziyarette bir açıklamada bulunan AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel müdürü Mustafa Yılmaz; “Aksaray’da başarılı bir görev sürecinin ardından Cumhurbaşkanlığının son kararnamesi ile Adıyaman Valiliği görevine atanan sayın valimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. olarak bölgemizde en iyi hizmeti sunma adına çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Kurum olarak Adıyaman’a ve Adıyaman halkına verdiğimiz hizmetin kalitesini arttırmak için her geçen gün daha fazla çaba sarf ediyoruz. Bu ziyaret vesilesiyle Sayın Valimize hayırlı olsun diyerek karşılıklı istişare edebilme fırsatımız oldu. Sayın Valimize tekrar hoş geldiniz diyerek, görevinde başarılar dileriz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel müdürü Mustafa Yılmaz’a ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

Ziyarette AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel müdürü Mustafa Yılmaz’a, Dağıtım Hizmetleri Direktörü Muharrem Kalkan ve Adıyaman Bölge Müdürü Cemal Erkoç eşlik etti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x