AKEDAŞ, geleceğe ve çevreye sahip çıkıyor
Reklam

AKEDAŞ, geleceğe ve çevreye sahip çıkıyor

AKEDAŞ ‘Bir Enerji Bir Nefes’ diyerek geleceğe sahip çıkmak ve çevreyi korumak amacıyla çalışanlar ve aileleri ile fidan dikme etkinliği düzenledi.

16 Nisan 2018 - 15:26

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş  Genel Müdürü Mustafa Yılmaz ve Dağıtım Hizmetleri Direktörü Muharrem Kalkan ile birlikte 100’ü aşkın personel ve aile üyelerinin katılımıyla  fidan dikme etkinliği düzenlendi.

Kahramanmaraş Pazarcık yolu üzerinde bulunan ormanlık alana fidan dikme etkinliği düzenleyen AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş  çalışanları, aileleri ile birlikte fidan dikmeden önce Pazarcık İlçe Merkezinde yürüyüş gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 km mesafeyi sağlıklı yaşam ve temiz bir çevre için yeşil alanları korumanın önemine vurgu yapmak ve bu anlamda farkındalık oluşturmak amacıyla  yürüyen  AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş  çalışanları,  yürüyüşün ardından ağaç dikme alanına giderek 250 tane fidanı toprakla buluşturdu.

Dağıtım Bölgesindeki tüm ilçelerde ve İl Merkezlerinde temiz bir doğa ve sağlıklı yaşam için bu etkinliği devam ettirmeyi planladıklarını belirten AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş . yetkilileri, Ülkemiz ve Dünya için çevreyi korumanın önemine vurgu yapmayı Şirket olarak kendimize borç biliyoruz, bu etkinliklerin daha geniş kitlelerle, tüketicilerimizin de katılımıyla sürmesini temenni ediyoruz, şeklinde konuştular.

Yürüyüş ve fidan dikme sırasında konuşan AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş  Genel Müdürü Mustafa YILMAZ ‘’Bizler yaş kesen, baş keser diyen bir atanın torunları ve elindeki fidanı dikebilecek kadar zamanı  varsa kıyametten önce dikmesini öneren bir inancın sahipleriyiz, bu çerçevede çevreye olan duyarlılığımızı arttırmamız gerekiyor. Hava su ve  toprak kirliliğini azaltmanın ve havadaki oksijeni arttırmanın en iyi yöntemi yeşil alanları korumak ve yeni yeşil alanlar oluşturmaktır. Biz de bugün bu konuya dikkat çekmek için Pazarcık ilçe şefliğimizin de katılım ve desteğiyle bu etkinliği gerçekleştirerek fidanları toprakla buluşturduk, bir gün diktiğimiz fidanların ağaç, ağaçların orman olduğunu hep birlikte görmeyi temenni ederiz.’’ şeklinde konuştu. 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x