AKEDAŞ Yöneticileri Muhtarlarla buluştu
Reklam

AKEDAŞ Yöneticileri Muhtarlarla buluştu

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin faaliyet bölgelerindeki hizmet kalitesini geliştirmek ve kullanıcıların taleplerini değerlendirmek üzere düzenlenen ‘Muhtarlarla İstişare toplantılarına Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde devam edildi. Muhtarlarımız toplantıya yoğun ilgi göstererek, görüş ve önerilerini paylaştı.

06 Eylül 2017 - 16:43

Elbistan’da gerçekleştirilen buluşmaya AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Yılmaz, Genel Müdür Yardımcısı Hasan Kaşıkçı, Elbistan bölge müdürü Süleyman Öner ve şirketimizin ilgili teknik yöneticiler ile 50’yi aşkın mahalle muhtarımız katılmıştır.

Yılmaz ve Kaşıkçı, muhtarlara yatırımlar, işletme, bakım ve onarım, genel aydınlatma, teknik kayıp ve kaçak, çalışan davranışları gibi konularda bilgi verdi. Ardından muhtarların görüş ve önerilerini dinlediler.

Muhtarlarımız ise şebekelerin yenilenmesi, havai hatların yeraltına alınması başta olmak üzere bölgedeki kullanıcıların talep ve beklentilerini şirketimiz yetkilileri ile paylaştı.

İstişare toplantılarının verimli geçtiğini belirten AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Yılmaz, “Muhtarlarımızla bir araya gelerek, yaptığımız yatırımları ve iş anlayışımızı anlatabilmenin bizler için önemi büyük bu sayede bölgedeki talep ve beklentilere de en kısa sürede çözüm üretmeyi hedefliyoruz. Bu nedenle tüm mahalle muhtarlarımızla istişare toplantılarımızı sürdüreceğiz.”  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x