Alanyasporlu futbolcuları taşıyan araç kaza yaptı: 1 ölü 6...
Reklam

Alanyasporlu futbolcuları taşıyan araç kaza yaptı: 1 ölü 6 yaralı

Kayseri deplasmanından dönen Alanyasporlu futbolcuları taşıyan özel minibüsün devrilmesi sonucu, araçta bulunan 7 futbolcu hastaneye kaldırılırken, durumu ağır olan Josef Šural'ın hayatını kaybettiği açıklandı.

29 Nisan 2019 - 08:04

Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Alanyaspor kafilesinden Caulker, Dlajma, Baiano, Cisse, Welinton, Sackey ve Sural birlikte Alanya’ya dönmek için VIP minibüs kiraladı. Kayseri’den 2 şoför ve futbolcular ile birlikte yola çıkan minibüs, Antalya-Alanya kara yolunda, şehir merkezine 5 kilometre kala Dinek mevkiinde yoldan çıkarak devrildi. Kazada yaralanan 7 futbolcu, ambulanslarla Alanya’daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan ve ameliyata alınan Sural, ne yazık ki hayatını kaybetti.

Aytemiz Alanyaspor resmi twitter adresinden yapılan açıklamada Çek milli takımında da forma giyen Josef Sural'ın hayatını kaybettiği resmi olarak açıklandı! Bu son dakika haberi, herkesi derinden üzdü, Josef Sural'ın eşi ise yeni doğum yapmıştı o da hastanede acı haberi aldı!

Alanyaspor'dan yapılan açıklama şu şekilde; "Kayseri deplasmanı dönüşü 7 futbolcumuzu taşıyan özel minibüsün yaptığı kazada ağır yaralanan Çek futbolcumuz Josef Sural Alanya Özel Anadolu Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Başımız sağolsun." (SABAH)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x