Albayrak İlkokulundan Mehmetçiğe destek ziyareti

Albayrak İlkokulundan Mehmetçiğe destek ziyareti

23 Şubat Cuma günü Albayrak İlkokulu idareci, öğretmen ve öğrencileriyle birlikte Afrin’de Zeytin Dalı operasyonunu yürüten kahraman ordumuza maddi ve manevi destek olmak amacıyla Onikişubat ilçe Jandarma Komutanlığına ziyarette bulundu.

27 Şubat 2018 - 02:44

Ziyarette öğrencilerimiz tarafından  Mehmetçiklere yazılan mektupları ve Mehmetçik vakfına yapılan nakdi yardımı makbuzunu Onikişubat ilçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Tayfun Atakut’a teslim edildi.

Öğrencilerimiz  askerlerimizin törenine katılarak günlük mesailerinin bir bölümünü beraber geçirdiler.Askerler ile beraber   komando marşını  söylediler.Daha sonra öğrencilerimiz şiirler ve yazmış olduğu mektuplar okundu.

 

SADECE İLİMİZDEN DEĞİL, TÜRKİYE’DEN DESTEK YAĞIYOR

Bu arada askerimize Türkiye’den destek yağıyor. Sadece ilimizden değil, Türkiye’nin dört bir yanında onlar için dualar ediliyor. Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinden, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere iki ton Amasya misket elması gönderildi.

Gümüşhacıköy Kaymakamlığı öncülüğünde sabah namazından önce Köprülü Mehmet Paşa Camii'nde toplanan grup, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Zeytin Dalı Hareketı'nda başarılı olması için Fetih Suresi okuyarak dua etti.

Misket elması yüklenen kamyonet, cami bahçesinde düzenlenen törenle Afrin'de görev yapan askerlere ulaştırılması için Kilis İl Jandarma Komutanlığı'na gönderildi.

bağışladı

Bayburtlu besici Recep Ali Yaya, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında görev yapan Mehmetçik'e ulaştırılmak üzere "Paşa" adlı 800 kilogramlık danasını Mehmekçik Vakfı'na bağışladı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nı yerinde bir harekat olarak gördüğünü belirten Yaya, "Mehmetçik bizim Mehmet'imiz, vatan bizim vatanımız. Terörle böyle bir mücadele yaptığı için de bizzat yanlarında olamadığımız halde hem devletimizin hem de Mehmetçik'imizin arkasında olduğumuzu hissettirmek amacıyla böyle bir bağışta bulunduk." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...