Algıcılara milletimiz cevap verdi

Algıcılara milletimiz cevap verdi

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı ve MDK Üyesi Sermet Yıldız seçim sonuçlarını değerlendirdi. Yıldız; “oyumuzu düşük göstererek algı operasyonu yapmaya çalışanlara, her türlü ihanet ve bölünme çalışmalarına rağmen, milletimizin feraseti ve sağduyusu ile oyumuzu yükselterek seçimlerden alnımızın akıyla çıktık.” Dedi.

29 Haziran 2018 - 02:32

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı ve MDK Üyesi Sermet Yıldız 24 Haziran Genel seçimlerinin ardından yaptığı teşekkür konuşmasında seçim sonuçlarını da değerlendirdi. Her türle engellemelere, oylarını 3-5 puan göstererek yapılan algı operasyonlarına rağmen milletin en büyük anket olan sandıkta gereken cevabı verdiğini belirtti.

Liderinden aldığı talimatla partisi ve davası için özellikle Kahramanmaraş’ın kuzey ilçelerinde 60 gündür bir fazla vatandaşa ulaşmak için yoğun çaba harcayan Yıldız’ın bu çalışması da kendini gösterdi. Milliyetçi Hareket Partisi hem Afşin’de hem de Elbistan’da oylarını artırarak büyük bir başarıya imza attı. 60 gündür seçim çalışmaları çerçevesinde sahada çalmadık kapı bırakmayan Yıldız istedikleri kadar olmasa da oylarını artırarak kutlu davada liderleri Devlet Bahçeli’nin arkasından dimdik yürüdüklerini söyledi.

TÜM TEŞKİLATIMIZ CANLA BAŞLA ÇALIŞTI

Milliyetçi Hareket Partisinin tüm kademelerinin bu süreçte canla başla büyük bir mücadele örneği gösterdiğine de değinen MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı ve MDK Üyesi Sermez Yıldız iki aydır yürüttükleri seçim kampanyalarında takdire şayan, dava adamlığına yakışır vakur, azim, inanç ve heyecanla başta liderleri Devlet Bahçeli olmak üzere partisine ve şahsına gösterilen teveccüh ve destekten dolayı onur duyduğunu söyledi. Teşkilatın tüm kademelerindeki partidaşları ve davasına gönül vermiş gönüldaşlarıyla yapılan bu çalışmaların kendilerine güven verdiğini de belirten Yıldız bu süreçte yol arkadaşlarıyla çalışmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ve bu çalışmaların ayrı bir anlamı olduğunu ifade etti.

TÜM SALDIRILARA RAĞMEN HİLALİ DÜŞÜRMEDİK

Kendileriyle birlikte gecesini gündüzüne katıp çalışan hemşerilerini de minnet duygusunu dile getiren Yıldız şöyle konuştu; “Bayrağımızı, davamızı, ülkümüzü, ülkemizi, memleketimizi daha ileriye taşımak adına yaptığımız çalışmalarda, yorulmadınız gece demeden gündüz demeden aç susuz mübarek Ramazan ayında bir taraftan oruç tutarken diğer taraftan da davamız için kapı kapı dolaştınız, Allah razı olsun. MHP ye aylardır yapılan saldırı, ihanet ve bölünmeye, yapılan algılara, yüzde 3-5 diye her gün TV’lerdeki programlara, ‘barajı aşsın meydanlarda anırırım’ diyen eşeklere rağmen beklendiğimiz gibi olmasa da oy oranımızı artırarak bu seçimlerden alnımızın akı ile çıkmamıza vesile oldunuz çok şükür. Hilale sahip çıktınız bayrağı yere düşürmediniz” Seçim sonuçlarının ülkemize, partimize ve memleketimize hayırlar getirmesi dileklerimle teşekkür ediyor, her birinize ayrı ayrı şükran, minnet, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

MHP YASAMA’DA BELİRLEYİCİ PARTİDİR

Cumhurittifakı ile ilgili de konuşan Yıldız; “bilindiği üzere Cumhurittifakının kurucusu Genel Başkanımız Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’dir. ‘MHP’liler Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan’a oy vermeyecek’ algısı oluşturanların bu soysuz söylemleri de boşa çıkmıştır. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aldığı oy ile MHP’nin ve Ak Partinin oy oranlarının toplamı bir birine çok yakındır. Bu da verdiğimiz sözü tuttuğumuzu göstermektedir. 24 Haziran yeni bir çağın başlangıç hareketidir. Bu harekâtta MHP apayrı bir konuma da gelmiştir. Yasama çalışmaları partimizin de görüşleriyle yürütülecektir.” Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü