Ali Çam’dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
Reklam

Ali Çam’dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

AK Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

16 Temmuz 2018 - 03:09

Başkan Erkoç mesajında şu ifadelere yer verdi: “15 Temmuz 2016 Cuma günü akşam, Türk Milletinin bağrından çıkan Peygamber Ocağı olan askeriyenin içerisinde koyun postuna bürünmüş bir grup azınlık aşağılık teröristler Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Hükümeti ve Türk Milletine karşı bir darbe girişiminde bulunmuştur.

Bir taraftan terörle mücadele ederken, diğer taraftan bütün terör örgütlerinin ortağı durumunda olan Fetullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişimini Aziz Milletimizin inancı ve dirayetiyle, bağımsızlığına olan inancı ile püskürttük. Bu millet alnı öpülesi bir millettir. Hani şair diyor ya, ‘Yürüyeceksin, millet yürüyecek arkandan’ diye; elhamdülillah Reis-i Cumhur’umuzun çağrısı ile milleti devletini, milletini, istikbal ve istikrarını baltalamaya çalışan bu aşağılık girişime DUR dedi ve göğsünü siper ederek yürüdü!. Bir anda meydanlara, hava limanlarına doldu. Bizim milletimiz tankların altına yattı, F-16’lardan F-4’lerden kaçmadı, helikopterlerin o mermilerine karşı göğsünü siper etti. Şairin ‘Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın’ dediği gibi; milletimiz göğsünü siper etti ve bu hayâsızca akını püskürttü. Çünkü onun istiklalinin de istikbalinin de sigortası imanıydı, bunu yaptı.

Yunus Emre’nin “Bölüşürsek tok oluruz. Bölünürsek yok oluruz.” Sözüne gönlümüzü açmalıyız. Biz ekmeğimizi bölüşerek, değerlerimize sahip çıkarak, acımızda da sevincimizde de birbirimize kenetlenerek her türlü teröre karşı çıktığımızda kazanacağız. Çünkü bizim başka vatanımız yok!

Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımızın ifade ettiği gibi;

TEK MİLLET

TEK BAYRAK

TEK VATAN

TEK DEVLET ülküsünden ayrılmadan Milletimize, Bayrağımıza, Vatanımıza, Devletimize bağlılığımızı sürdürdüğümüz müddetçe bizi kimse birbirimizden ayıramaz.

15 Temmuzda ülkemizde meydana gelen kardeşlik ruhunu ortadan kaldırmaya çalışan, kan siyasetine hizmet eden, güya üst akıllar tarafından her yönden birliğimizi bozmaya ve yıpratmaya yönelen her türlü teşebbüsü reddediyoruz.

Biz bu devletin, bu milletin evlatları olarak her zaman devletimizin ve milletimizin arkasındayız. Hiçbir güç bizi bu yoldan alı koyamaz.

Ülkemizin birliğine ve beraberliğine karşı yapılan bu haince saldırıyı tekrar kınarken, darbe girişiminde hayatını kaybeden bu Vatan için kendi selâsına koşarak gidip şehadet şerbetini içen Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Vatanı uğruna kendi canını düşünmeden yola çıkan ve bu uğurda Gazi’lik mertebesine yükselen Gazilerimize de acil şifalar diliyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x