Almanya’da Afrin için kara propaganda

Almanya’da Afrin için kara propaganda

Almanya’da Kahramanmaraşlı vatandaşların yoğun bir şekilde yaşadığı Kassel ve Offenbach şehirlerinde PKK/YPG yandaşları Afrin operasyonunu bahane ederek camilere ve ocaklara saldırarak maddi zarar verip terör propagandası yapıyor.

27 Ocak 2018 - 03:48

Almanya'da terör örgütü PYD/PKK yandaşlarının son günlerdeki şiddet eylemleri TSK’nın Afrin’de düzenlediği Zeytin Dalı harekâtı ile artmaya başladı. Almanya’nın Kahramanmaraşlı vatandaşların yoğun bir şekilde yaşadığı Kassel ve Offenbach şehirlerinde Afrin operasyonunu bahane eden terör örgütü yandaşları, Türklerin ve Kahramanmaraşlı vatandaşların ibadetlerini yaptığı camilere ve ideolojik görüşlerini paylaştığı ocaklara yönelik saldırılarda bulunuyor.

WhatsApp ihbar hattımıza Almanya’dan ulaşan Alp Kıran adlı Kahramanmaraşlı vatandaşın gönderdiği resimler, PKK/PYD terör örgütü yandaşlarının yaptıkları çirkinlikleri ortaya seriyor.

Terör örgütü yandaşlarının Almanya’da gerçekleştirdiği şiddet olayları ile ilgili "Bunlar kabul edilemez. Bunlar suç olaylarıdır. Suçtan konuşuyorsak yargının harekete geçmesi lazım. Bu saldırıların her biri, gösteri sırasında veya camiye karşı olsun kınanması lazım ve kovuşturulması gerekiyor. Bizim bakışımız bu” açıklamalarında bulunmuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...