Alo Spor Projesi başladı

Alo Spor Projesi başladı

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak başlatılan “ALO SPOR” Projesinin tanıtımı gerçekleştirildi.

01 Mayıs 2019 - 16:37

30 Nisan 2019 tarihinde başlatılan Alo Spor projesinin Tanıtımı 12 Şubat Spor Kompleksi Yüzme Havuzunda yapıldı. Toplantıda Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Spor Şube Müdürü Yusuf Bayram Demirci, Proje Organizasyonlar Basın ve Yayın Şube Müdürü Mustafa Arguz, Sporcu Eğitim Merkezi Müdürü Ökkeş Solmaz, Dulkadiroğlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Aksu ve Türkiye’de bir ilk olan Alo Spor Projesi kapsamında hizmet verecek olan; Antrenörler, Fizyoterapist, Spor Masörü, Spor Psikoloğu ve Beslenme uzmanı tanıtım toplantısında hazır bulundular.

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı Tanıtımın toplantısında Basın Mensuplarına açıklamalarda bulundu. İl Müdürü Kabakcı yaptığı açıklamada şunları söyledi “Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından hayata geçirilen proje kapsamında, il spor merkezlerine gelemeyen ve yoğun iş temposundan spora zaman ayıramayan vatandaşların 7/24 çağrı merkezimize bağlanarak kendi evlerinde, Sitelerinde ve Mahallelerinde ücretsiz bir şekilde spor yapma imkânı sağlıyoruz. Proje kapsamında; uzman antrenörlerimiz, fizyoterapist, spor masörü, spor psikoloğu ve Beslenme uzmanının hazır bulunduğu mobil “ALO SPOR” aracıyla ulaştığımız vatandaşlarımıza Fizyoterapi, Step, Aerobik seansları vb… destekleyici spor hareketlerini kendi evinde, sitesinde, mahallesinde ulaşma imkanı sunmaktayız. “SİZ ARAYIN, BİZ GELELİM, MUTLAKA SPORA BAŞLAMALISIN” sloganından hareketle yürüteceğimiz proje ile hareketsizlikten, teknoloji bağımlılığından ve obezite gibi çağımızın hastalıklarından korumaya yönelik farkındalık oluşturacak örnek teşkil edecek bir projedir. Bu gün Allah’ın izni ile Projemize Bismillah diyoruz. ” dedi.

ALO SPOR Projesi Tanıtım toplantısı sonunda İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı Basın Mensuplarının sorularını cevaplamasıyla program tamamlandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...