Altın çocuklar Altınla ödüllendirildi

Altın çocuklar Altınla ödüllendirildi

Kahramanmaraş’ın merkez Onikişubat İlçesinde TEOG sınavlarında dereceye giren öğrenciler Onikişubat Kaymakamlığı ve Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından birer altında ödüllendirildi.

18 Ocak 2017 - 09:31

Milli Eğitim Bakanlığı, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) kapsanıda 8. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen birinci dönem merkezi ortak sınavlarında Onikişubat ilçesinden 9 öğrenci tam puan alarak büyük bir başarıya imza attı.

Başarılı öğrencileri Onikişubat Kaymakamlığı ve Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü unutmadı. Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Yabancı Dil ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden sorulan 120 sorunun tamamını doğru cevaplayan ikisi özel 7’si devlet okullarında olmak üzere 9 başarılı öğrenci birer altınla ödüllendirildi.

Başarılı öğrencileri Okul Müdürleriyle birlikte önce Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökçen makamında kabul ederek çocukların yakalarına altınları taktı. Öğrenciler daha sonra Onikişubat Kaymakamı Mustafa Çek’i makamında ziyaret etti. Kaymakam Çek’te İlçesine büyük bir gurur yaşatan öğrencileri altınla ödüllendirdi.

TEOG sınavında 120 soruyu doğru olarak cevaplayarak tam puan alan öğrenciler ise şöyle; Ayser Çalık Ortaokulu’ndan Berk Erdoğan, Türk Telekom Ortaokulu’ndan Bilge Parlak, Kale Karataş Ortaokulu’ndan Muhammet Kısa, Serhan Çalık Ortaokulu’ndan Elif Dilara Saylak, Nuri Pakdil Ortaokulu’ndan Merve İncimez, Osmangazi Ortaokulu’ndan Alihan Emre Yer, Özel İsmet Karaokur Simya Orta Okulu’ndan Ahmet Say, Özel Kipaş Ortaokulu’ndan Oğuz Köylü, Zekeriya Tanrıverdi İmam Hatip Ortaokulu’ndan Halime Uzun.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...