Altın Kızlar polisten kaçamadı

Altın Kızlar polisten kaçamadı

Komşu illerden günü birlik hırsızlık amacıyla Kahramanmaraş’a gelen iki bayan hırsız polisin titiz takibi sonucu 15 dakikada çaldıkları altınlarla yakalandı. Hırsızların, ev sahibi tarafından kilitlenmeyen kapıyı kolaylıkla açtıkları tespit edildi.

02 Ocak 2017 - 07:15

Edinilen bilgiye göre; Kahramanmaraş Emniyeti Karamanlı Mahallesi 17. Sokak üzerindeki bir apartmanın giriş katından hırsızlık yapıldığı ihbarını aldı. Olay yerine gelerek çalışmalara eşkal alarak başlayan Asayiş ekipleri tüm bölgeyi sararak dar alan uygulamasıyla eşkalini belirlediği hırsızları yan sokakta buldu. Kısa bir kovalamacanın ardından yakalanan Sevgi T. (31)’nin üzerinde ikametten çalınan  2 adet yüzük, Ceylan G. (19)’nin üzerinde ise altın kolye çıktı.

Hırsızlar çaldıkları ziynet eşyaları ile yakalanırken, iki hırsızın da Osmaniye’den günü birlik hırsızlık amacıyla geldiği tespit edildi. İki hırsız da emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Osmaniye’den günü birlik Kahramanmaraş’a gelen hırsızların hırsızlık için kolay evleri seçtikleri ve sahipleri tarafından kilitlenmeyen kapıları ise kolayca açabildikleri öğrenildi.

Kahramanmaraş Emniyeti aynı gün içerisinde 3 ayrı kapkaç olayını gerçekleştirdiği tespit edilen Mehmet C.’yi de çalıntı cep telefonuyla birlikte yakaladı. Hırsızlık suçlarından arandığı ve hakkında 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan Mehmet T. Adliyedeki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan Altın Kızlar olarak bilenen ve Kahramanmaraş’a hırsızlık yapmak için gelen iki bayan ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x