Amatör’de play-off ve düşme heyecanı

Amatör’de play-off ve düşme heyecanı

15 takımın mücadele ettiği ve sezon sonu şampiyon bitiren takımın Bölgesel Amatör Lige yükselme mücadelesi için play-off oynayacağı, 2 takımında küme düşeceği ligde son hafta dananın kuyruğu kopacak.

26 Şubat 2017 - 03:20

 1. Amatör yerel ligler şimdiden şehirde büyük bir heyecana sahne oluyor. Oldukça çekişmeli geçen 1. Amatör Kümede 14. Hafta maçları Derbi Mahiyetinde gerçekleşecek. Yerel Amatör Ligde 26 Şubat 2017 tarihlerinde oynanacak müsabakalar doğrultusunda ligde sürpriz sonuçlar ve play-off savaşı ve ligden düşme tehlikesi yaşanacak.

A GRUBUNDA DÜŞEN VE PLAY-OFF ADAYLARI NETLEŞTİ

Kahramanmaraş 1.Amatör kümede son haftaya girilirken A grubunda Dumlupınarspor, Afşin Belediyespor ve Pazarcık Kartalkayaspor Play-Off'a çıkmayı garantilerken B grubunda ise Pazarcık Aksuspor ile Türkoğlu Belediyespor Play-Off'u garantiledi. Bu doğrultuda ligin son haftasında Kahramanmaraş 1.Amatör kümede son haftaya girilirken A grubunda Dumlupınarspor, Afşin Belediyespor ve Pazarcık Kartalkayaspor Play-Off'a çıkmayı garantilerken Sağlıkspor ise ligden düşen takım oldu. Kahramanmaraş 1.Amatör kümede son hafta maçlarında 26 Şubat pazar günü saat 14:00'deGençlerbirliğispor ile Afşin Belediyespor, Saim Çotur stadında karşı karşıya gelecekler.

Günün diğer maçında ise saat 16:15'deDumlupınarspor, Pazarcık Kartalkayaspor'ubatıpark stadında konuk edecek.

B GRUBU ARAPSAÇI

Kahramanmaraş 1.Amatör küme B grubunda ise Pazarcık Aksuspor ile Türkoğlu Belediyespor Play-Off'ugarentilerken 3. Ttakım ve ligden düşecek takım ise bu hafta sonu belli olacak. Play-Off'a çıkacak son takım ise Elbistan Belediyespor ile Maraşgücüspor arasında geçecek. ligde kalacak takım ise 6 puanlı Bertizspor ile 7 puanlı Arsan Sümerspor arasında  son haftada belli olacak.

Kahramanmaraş 1.Amatör kümede son hafta maçlarında 26 Şubat pazar günü saat 12:00'de Saim Çotur stadında Bertizspor ile Büyüksırspor karşı karşıya gelecek. Günün diger maçında ise saat 12:00'de Belediye stadında Kümbetspor ile Bertizspor karşı karşıya gelecek. Günün bir diger maçında ise saat 13:00'de Pazarcık ilçe stadında Pazarcık Aksuspor ile Elbistan Belediyespor karşı karşıya gelecek. Günün son maçında ise Türkoğlu İlçe stadında Türkoğlu Belediyespor ile Maraşgücüspor karşı karşıya gelecek. Kahramanmaraş 1.amatör kümede erteleme maçında Elbistan Belediyespor ile Maraşgücüspor Elbistan ilçe stadında gelecek hafta karşı karşıya gelecekler. (HABER VE FOTOĞRAFLAR: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...