Anketten ne anlamalıyız?

Anketten ne anlamalıyız?

Gazeteci-Yazar Zeki Demir, Geçtiğimiz günlerde hem Marasnews.com ve Günaydın Kahramanmaraş Gazetesi tarafından yaptığımız ve yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı ‘Kahramanmaraş’ta en başarılı belediye hangisi’ anketini kaleme aldı.

18 Nisan 2018 - 15:37

Demir Köşesinde;

"Geçtiğimiz günlerde hem Marasnews.com ve Günaydın Kahramanmaraş Gazetesi tarafından yaptığımız ve yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı ‘Kahramanmaraş’ta en başarılı belediye hangisi’ adlı anket düzenledik. Gönül isterdi ki bu anketin süresini uzatalım ancak gazetemizin yeni sayısının çıkmasına az süre kalması nedeniyle bu süreyi uzatamadık. Ancak kısa sürede iyi bir anket çalışması yaptığımızı düşünüyorum.

Marasnews.com sitesi üzerinden gerçekleştirdiğimiz ankette çıkan sonuç Fatih Mehmet Erkoç’un önderlik ettiği Büyükşehir Belediyesi halk tarafından oldukça başarılı olduğu yönündeydi. Başkan Erkoç, kentin birçok yerinde yaptığı yeniliklerle Kahramanmaraşlı halkın takdirini kazandı bundan hiç şüphe yok. Yapılan ankette 1060 oy ve yüzde 29’luk oy ortalaması bunun en büyük göstergesi olduğu kesin. Bir sonraki yerel seçimlerde Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti tarafından aday gösterilecek mi bilinmez ancak görev süresi boyunca oldukça önemli başarılara imza attı. Bir daha aday gösterilmesi durumunda Kahramanmaraş’a büyük yatırımlar yapacağı ve yepyeni bir çehre kazandıracağına kesin gözü ile bakıyorum. "

KÖŞENİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x