Araba parçalayanlar yakayı ele verdi

Araba parçalayanlar yakayı ele verdi

Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesinde bir oto kaporta dükkanına operasyon düzenleyen Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hacizli araçların aynı marka ve model pert araçlarla değiştirildiğini belirledi.

21 Ocak 2017 - 07:07

Kahramanmaraş’ta üzerinde sayısız haciz bulunan araçların parçalara ayrılarak aynı marka ve model pert araçla çenç (ikiz) yapıldığı belirlendi. Yaklaşık 1 aydır takibini sürdüren Asayiş Bürosu ekipleri önceki gece Küçük Sanayi Sitesinde bir oto kaporta dükkanına operasyon düzenledi.

İşyerinde yapılan aramada üzerinde 48 adet haciz ve yakalaması bulunan 46 KH 120 plakalı 2011 model beyaz renkli kamyonetle, 2010 model pert (hurda) kaydı bulunan aynı marka ve aynı renge ait 46 BY 733 plakalı kamyonetin çenç (ikiz) yapıldığı ortaya çıktı.

Aramasını genişleten Asayiş bürosu ekipleri işyerinin çatısında parçalanmış bir araç daha buldu. Üzerinde 18 haciz ve yakalaması olan 33 TC 539 plakalı aracı da parçalarıyla birlikte Vinç yardımıyla çatıdan indiren ekipler, diğer çenç yapılan araçla birlikte otoparka çekti.

Hacizli araçları sahte motor ve plaka takıp diğer parçalarını da kullanıp yeni bir araç yaparak piyasaya sürmeye çalışan Ökkeş K (41) gözaltına alınarak sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Ayrıca Ökkeş K.’nın hacizli araçları parçalamak suretiyle tamamen ortadan kaldırdığı ve parçaları tek tek sattığı belirlendi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x