Asılsız İddia Gün Işığına Çıktı!

Asılsız İddia Gün Işığına Çıktı!

Dün akşam saatlerinde haber dairemize ulaştırılan bir video hakkında araştırma yapan haber ekiplerimiz konunun muhataplarıyla görüşüp doğru bilgiye ulaştı. Atılan videonun asılsız olduğu ve sadece karalama kampanyası olduğu anlaşıldı.

12 Ekim 2018 - 04:03

Çağlayancerit’in Fatih Mahallesinde yer alan Doktor Sait Ahmet Sokağından çekilen videoda Çağlayancerit belediyensin çalışma yapmadığını ve çamurlu yol kullanmak zorunda kaldıklarını ifade eden V.M. isimli şahısın bizimle paylaştığı videonun asılsız olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki’nin talimatıyla harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü Fatih Mahallesi, Doktor Sadık Ahmet Sokağındaki çalışmaları yaklaşık 20 gün önce tamamlayarak hizmete acıttığı öğrenildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Kızılseki: “Biz Çağlayancerit’te vatandaşlarımızın ayağı çamura değmeyecek sloganıyla yola çıktık. Bu kapsamda da yoğun bir çalışma sürdürüyoruz. Belediyemizin imkânlarını en iyi şekilde kullanarak her noktaya hizmet götürüyoruz. Konuda bahsi geçen Fatih Mahallesi, Doktor Sadık Ahmet Sokağındaki çalışmalarımızı da 20 gün önce ekiplerimiz tamamladı ve hizmete açtı. Bu tip paylaşımlar ilçemize yakışmıyor. Sizlerle yapılan paylaşım tamamen asılsız iddia” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü