Aslan birlikten 3 puanı aldı!..

Aslan birlikten 3 puanı aldı!..

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta Deplasmanda Kocaeli Birlikspor’u konuk olan Kahramanmaraşspor’u 0-3 mağlup etti.

27 Mart 2017 - 17:27

Kocaeli Deplasmanında Kocaeli Birlikspor’u konuk olan Kahramanmaraşspor Kocaeli temsilcisi Birlikspor’u 0-3 mağlup etti.  2. lig beyaz grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, ligin 29.haftasında Kocaeli Birlikspor'a konuk oldu. 2. lig beyaz grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, ligin 29.haftasında Kocaeli Birlikspor karşında ilk yarıyı 42. dakikada Yusuf Emre Kasal'ı n golü ile 1-0 önde kapattı İkinci yarıda Eser Akbaş ve Yusuf Emre Kasal'ın golleri ile 3-0 yendi . Ligde aldığı başarılı sonuçlarla alt sıralardan kurtulan Kahramanmaraşspor, 26 mart pazar günü saat 15:00'de Alparslan Türkeş stadında Kocaeli Birlispor ile karşılaştı. Karşılaşmayı Samsun bölgesinden B Klasman Hakemi Ercan Hellaç yönetti. Kahramanmaraşspor 35 puanla 11.sırada bulunurken Kocaeli Birikspor ise 46 puanla 4.sırada bulunuyor.

 

MÜSABAKADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR;

Dk 4 Kocaeli atağında ceza sahasına ortalan topa Turgay ters vurdu. Kaleci Mesut son anda topu kornere çeldi.

Dk11 Sol kanattan bindirme yapan Kocaeli Birlikte içeri uzun atılan topa Kürşat sahip çıkarak ceza alanı içerisinde tehlikeli pozisyona ayak koydu. Kalecinin sağından filelerle buluşturmak istredi top az farkla yandan auta gitti.

Dk  16 Ani gelişen Kahramanmaraşspor atağında sağ kanatta umut topla buluştu, Umut’un ortasında savunma topu uzaklaştırdı.

Dk19 Orta sahadan gelişen Kahramanmaraşspor atağında içeri gönderilen topa Devrim Ayak koydu. Devrim içeri girmek istedi ama içeri aktardı. İçeride Yakup Ramazan topu kontrol ederken rakip topu faulle aldı.

Dk23 Sol kanattan bindirme yapan Kahramanmaraşspor da Serbay ceza alanı çaprazından paralel gönderdiği topa Yakup Ramazan kafa ile çıktı. Defans topu kontrol altına aldı.

Dk 27 Kahramanmaraşspor’un ceza sahası önünden kullandığı serbest vuruşta Eser’in sert şutu savunmaya çarparak kornere çıktı. Kullanılan kornerde savunma topu uzaklaştırdı.

Dk29 Orta sahadan yapılan ortayı Alan Kocaeli Birlikte Aydın içeri girdi ve ara pasında topu Onur ile buluşturdu. Onur ise güzel pası kontrol altına alamadı.

Dk32 Orta sahadan Eser’in kazandığı topu Fatih’e açtı. Fatih ise sol kanattan ceza alanı paralelinden içeri ortaladı. Kısa pasına Yakup Ramazan yetişemeyince top defansa çakıldı.

Dk 35 Sağ kanattan gelişen Kahramanmaraşspor atağında Devrim ceza sahasına ortaladı. Ramazan’dan önce araya giren savunma topu kornere çeldi. Kullanılan kornerde Ramazan kafayı vurdu top üstten az farkla auta çıktı.

Dk 37 Kocaeli atağında Uğur sol kanattan çizgiye inerek ortasını yaptı. Turgay’dan önce savunma topu uzaklaştırdı.

Dk 40 Kahramanmaraşspor’un kontra atağında kaleci Fatih kendi yarı alanın ortalarına kadar çıkarak son anda topu uzaklaştırmayı başardı.

Dk42 Orta sahadan gelişen Kahramanmaraşspor atağında Barış bindirme yaptı. İçeri gönderdiği topu Yakup Ramazan Kafa ile Serbay’ın önüne indirdi. Serbay ise cılız şutunda defans topu önledi.

Dk44 Kocaeli Birlik ceza alanı içerisinde tehlikeli atakta Alp ile gole yaklaştı. Ceza alnında Alp’in Kaleye gönderdiği topa Evren’e çarptı. Everenden dönen topu Burak tamamlamak istedi. Sert şutunda kaleci Mesut topu çizginin üzerinden oyuna çevirdi ve mutlak golü önledi. Ani atakla baskı yapan Kahramanmaraşspor ise Yusuf Emre Kasal golü bulan isim oldu. 0-1

Dk45 müsabakaya oynanılmayan 1 dakika ilave edildi. Bu dakikada Ramazan Zorlu ile Kahramanmaraşspr gole çokyaklaştı.  Defansın ayak koyduğu top kornere döndü. Selçuk’un kullandığı kornerde ise Ramazan kafa ile çıktı top direğin üzerinden auta gitti.

İKİNCİ YARI;

Dk48 Sol kanattan gerçekleşen atakta Kahramanmaraşspor’da Yusuf Sağ kanattan korner kullandı. Kornerde içeri gönderdiği topa çıkan Ramazan topu kaleye yöneltti. Defans topu oyuna çeldi, pas hatasında Eser topu önünde buldu ve sert ve isabetsiz şutunda topu yandan auta gönderdi.

Dk52 Sağ kanattan Kocaeli Birlikte Burak’ın içer gönderdiği topa çıkan Mehmet önünün boşalması ile ceza alanı içerisine girdi ve sert şutunda kaleci mesut topa uzanarak gole izin vermedi.

Dk55 Sağ kanattan kullanılan kornerde Kahramanmaraşspor’da içeri gönderilen top savunmanın ortasına düştü ve Yakup ramazan ise defansın arkasından uzattığı ayağına denk gelen top yandan auta gitti.

Dk57 Orta sahadan gelişen Kahramanmaraşspor atağında Eser topu rakibini geçerek Serbay’ın önüne aktardı. Serbay ise cılız şutla auta gönderdi.

Dk60 Ceza alanı içerisinde Kocaeli Birlikte Uğur ile Mehmet’in geliştirdiği atakta defansın müdahalesi sonucunda Uğur yerde kaldı. Hakem ise devam dedi ve atak sürdü.

Dk66 Sol kanattan Bindirme Yapan Kocaeli Birlikte Gökhan topu Uğur’a bıraktı. Uğur ise uzun topla topu Mehmet’e aktardı. Mehmet ise ikili mücadelede Evreni aştı ama Kaleci Mesut’u aşamadı ve topu Mesut kontrol altına aldı.

Dk68. Kahramanmaraşspor sağ çaprazdan Yakup Ramazan Zorlu'nun verdiği pasa Devrim Taşkaya topu sağ tarafına çekerek sağ ayağının içi ile topu kaleye gönderdi top direğin dibinden auta gitti.

Dk74 Sağ kanattan Kahramanmaraşsppor Fatih ile atağa çıktı. Fatih’in içeri gönderdiği topta Yakup Ramazan topu kaleye gönderdi. Kaleci Fatih parmakların ucundan kornere çeldi. Korneri ise Yusuf kullandı ve içeri kestiği topta Feyyaz topa son anda dokundu top yan ağlarda kaldı.

Dk76 Kahramanmaraşspor ceza alanına yakın alandan serbest vuruş kazandı. Eser’in kullandığı ve sert vurduğu top az farkla yandan auta gitti.

Dk86 Sağ kanattan Ceza alanına aktarılan topta Kahramanmaraşspor’da Hayrettin topa dokundu top yandan auta gitti.

Dk90 Kahramanmaraşspor ani atakla baskısını artırdı ve ceza alanında rakibini 3’e 2 yakaladı ve Eser ile golü buldu ve fark 2’ye çıktı. 0-2

Dk90+3 Orta sahadan gelişen atakta ceza alanına gönderilen topun karambole düşmesi sonucu Yusuf Emre Kasal topa dokundu ve top filelerle buluştu. 0-3

Dk90+4 Karşılaşmada başka önemli pozisyon olmayınca müsabaka Kahramanmaraşspor’un 0-3 üstünlüğü ile sona erdi. (HABER: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...