Aslan transfer atağına geçti

Aslan transfer atağına geçti

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Kahramanmaraşspor, iç transferde sözleşmesi biten Mesut Balkan, Evren Kilarcı, Hakan Vural Koçaslan, Aytürk Halil Hocaoğlu ve Eser Akbaş ile yeniden anlaşarak sözleşme imzaladı.

21 Haziran 2017 - 22:06

Spor Toto 2. Ligde mücadele eden Kahramanmaraşspor, sözleşmesi biten oyuncularla anlaşmaya devam ediyor. Kahramanmaraşspor'da, daha önce sözleşmesi biten Mesut Balkan ile sözleşme imzalamıştı. Geçtiğimiz günlerde Mesut Balkan ile masa ya oturan Kahramanmaraşspor’da önceki gün iç transferde dört isme daha imza attırıldı. 2017-2018 futbol sezonuna transfer çalışmaları ile hızlı bir şekilde başlayan 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor, sözleşmesi biten kaptan Mesut Balkan, Evren Kilarcı, Hakan Vural Koçaslan, Aytürk Halil Hacıoğlu ve Eser Akbaş ile görüşme yapıp sözleşme imzaladı.

ÖNCE İÇ SONRA DIŞ TRANSFER
iç transferde toplamda 5 yıldız isim ile sözleşme yenileyen Kahramanmaraşspor’da kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, öncelikle Ramazan ayının mübarek olmasını dileyerek, son günlerde yaşanan şehit olaylarına değindi ve şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ise başsağlığı dileyerek sözlerine başlarken, yeni sezonda transfer sezonun açılması ile birlikte beş oyuncu ile transfere hızlı bir giriş yapmak istediklerini belirtti.

5 İSİMLE YENİDEN ANLAŞILDI

Kahramanmaraşspor iç transferde Mesut Balkan, Aytürk Halil Hocaoglu, Eser Akbaş, Hakan Vural Koçaslan ve Evren Kilarcı ile 2 yıllık,  sözleşme yeniledi. Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor da iç transfer harekatı başladı. Geçtiğimiz sezon Kahramanmaraşspor kadrosuna dahil olan ve 28 maçta forma giyen başarılı oyuncu takımı ile 2 yıllık yeni bir sözleşme imzaladı. İç transferde yola devam edilecek oyunculardan biri olan Aytürk, Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ile yaptığı görüşme sonrasında yuvada kaldı. Geçtiğimiz sezon da Kahramanmaraşspor kadrosunda olan başarılı orta saha oyuncusu Eser Akbaş, 2 yıllık yeni bir sözleşme imzaladı. İç transferde yola devam edilecek oyunculardan biri olan Eser Akbaş,35 maçta forma giydi ve iki de gol atma başarısı gösterdi. Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan iç transfer de kaleci Mesut Balkan ile de anlaşmaya vardığını açıkladı. İç transfer de Mesut Balkan, Aytürk Hocaoğlu ve Eser Akbaş ile 2 şer yıllık yeni sözleşme imzalayan temsilcimiz stoper Evren Kilarcı ile de 2 yıllık yeni bir sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezon takımın en önemli oyuncularından biri olan Evren yuvada kaldı ve iki yıllık yeni sözleşme imzaladı. Mesut Balkan, stoper Evren Kilarcı, orta saha oyuncusu Eser Akbaş, sol bek Aytürk Hocaoğlu ile ikişer yıllık yeni sözleşme yapan temsilcimiz son olarak başarılı savunma oyuncusu Hakan Vural Koçaslan ile de anlaşmaya vardı. Kırmızı beyazlı ekip böylece iç transferi bitirmiş oldu. Sözleşmesi biten oyunculardan 5 tanesiyle yeniden anlaşılacağını​ söyleyen Başkan Fatih Mehmet Ceyhan, böylece iç transfer de hedeflediği oyuncuların ​tümüne imza attırmış oldu ve iç transferi bitirdi. Kahramanmaraşspor şuan da dış transferde listesinde bulunan 15 kişiye odaklandı. Detaylı bir liste üzerinde çalışan kırmızı beyazlı ekip bu listeden öncelik sırasına göre 6 kişiyi takıma dahil etmeyi planlıyor. Transfer görüşmeleri de devam ediyor.

“GEÇEN SEZON ALINAN KÖTÜ SONUÇLARI KABUL EDİYORUZ”
2016-2017 futbol sezonunda kötü bir sezon geçirdiklerini, ancak yeni sezonda bu tür olayları ve kötü bir sezon yaşamamak için çalışmalara başladıklarını aktaran Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, kısa bir şekilde geçtiğimiz sezonu değerlendirerek, sözlerini şöyle sürdürdü. 
Bu noktada burada toplanma mevzuumuz Kahramanmaraşspor şehrimizin takımı bildiğiniz gibi. Geçen sene başladığımız hedeflerle, bitirdiğimiz arasında beyazla siyah noktasında bir farkla kötü manada bitirdik. Bunda tabi ki sorumluluk en başta bizde bende yani başkan olarak ama bazen hayatta istediğiniz şeyler istediğiniz şekilde yürümüyor veya sizin onları yönetme şekliniz ona yetmeyebiliyor. Tecrübe eksikliği olabilir bilgi eksikliği olabilir veya güvendiğiniz bazı noktalardan gol yiyebiliyorsunuz. Ama sonuçta direksiyonun başındaki kimse sorumlu odur. Bunlar bahane değil! Ama kötünün iyisi olarak ligde kaldık. Bu sezon hedef bu muydu değildi tabiî ki.. Yönetim olarak ilk sene ligde kalalım daha sonra Başarılı bir takım olma yolunda ilerleyelim düşüncesindeydik. İkinci sene biz play-off zorlayan, play-off oynayabilecek çapta bir takımdık, ama faklı sebeplerden bu iş olmadı. Buda bizim için yöneticiler olarak futbolcu kardeşlerimde kendiler adına alarak herkes kendi payına çıkarması gereken dersi mutlaka çıkarmıştır. En azından ben kendi adıma çıkarmaya çalışıyorum.” diye konuştu.

“KARAKTERLİ OYUNCULARLA KADROYU OLUŞTURMAK İSTİYORUZ”
Birkaç gün önce başlayan transfer sezonu ile birlikte takımda kalacak ve gidecek oyuncularla da bir görüşme yaptıklarını, sözleşmesi biten bazı oyuncularla da tekrar anlaşmaya çalıştıklarını anlatan Başkan Ceyhan, “Bu sene lig bitince, yeni sezonda devam edebileceğimiz arkadaşların kimler olacağı noktasında kendi içimizde bunu değerlendirdik. Öncelikle yapısı, karakteri, ahlakı bize uygun olan futbolcu kardeşlerimizle birlikte olmayı birinci planda tuttuk. Bu noktada sözleşmesi bitmiş bir yıllık imza atmış olan arkadaşlardan kalmasını düşündüğümüz oyuncular olarak isimleri belirlemiştik Eser, Hakan, Evren Aytürk ve bunlarla da sözleşmemizi yeniledik. Bu istek karşılıklı tabiî ki, birbirimizle uyumumuz birbirimizle inancımız, ahengimiz önemli… Ama sonuçta profesyonel bir şey futbolcu kardeşlerimizde ekmeklerini bu işten yiyorlar. Biz bu oyuncularımızla devam etme noktasında bir karar kılmıştık. Biz yönetim olarak ve bu arkadaşlarımıza da sezon bitiminde bu fikrimizi beyan etmiştik. Onlarda bizim teklif ettiğimiz sonrası, hepsi aynı şekilde düşündüklerini şartlarda anlaşabilirsek devam etmek istediklerini söylemişti. Bu bağlamda bu beş isimle de sözleşme imzalama kararı aldık. Onlarda inşallah bu yıl ve Allah nasip ederse, ileriki yıllarda da Kahramanmaraşspor’un forması için ter dökecekler. Biz kendi iç transfer de hedeflediğimiz noktada gereğini yapmış olduk” ifadelerini kullandı.

“BU ASLAN PARÇALARI YÜREKLERİNİ ORTAYA KOYDULAR”
Daha sonra sözleşme imzalayan Mesut Balkan, Hakan Vural Koçaslan, Evren Kilarcı, Aytürk Halil Hacıoğlu ve Eser akbaş ile de anlaştıklarını ve imza attırdıklarını anlatan Başkan Ceyhan, “Bu beş futbolcu hakkında yortum yapmaya gerek yok, Bu 5 futbolcu yüreğini ortaya koyarak, karakteri ile insanlığı ile bu formayı sonuna kadar hak eden bir arkadaşımız. Kendileri ile yaptığımız kısa süreli bir görüşme sonrası tekrar bir yıllığına anlaştık” şeklinde konuştu.

“MESUT KALİTESİNİ İSPATLAMIŞ BİR KALECİ”
Kaleci konusunda da geçtiğimiz yıl 31 maçta görev alan kalitesini ispatlamış Mesut Balkan ile hakkında konuşan Ceyhan, “Kalecimiz Mesut ise geçtiğimiz yıl 31 maçta görev aldı. Mesut’un kalitesini zaten herkes biliyor, kariyeri tartışılmaz bir arkadaşımız. Kendisi takımımızın kaptanı, kendisi ile konuşup, bu sene bu takımın ağabeyleri olacaklar. Bu takımın sahipleri olacaklar, çünkü bizler yöneticiler olarak maç esnasında saha çizgisi içerisinde hiçbir şeye müdahil olamıyoruz. Bu sene daha farklı olacaklar, sırf formayı giyip sahada bulunmayacaklar, saha içerisindeki tüm oyunculara da ağabeylik yapıp, onların yönlendirmesini yapacaklar. Kaptanlık bile kola takılan bez parçası ile olmuyor. Bu ruhu, bu karakteri, ağabeyliği, liderliği ve sorumluluğu göstermek lazımdır. Mesut arkadaşımızda karakteri ve ahlakı ile bu takımda kalmayı hak eden arkadaşlarımızdan biridir. Bize zorluk çıkarmadan, maddi ve manevi şartlarda anlaştık. Bu yıl yine takımımızda formasını terletecek” ifadelerini kullandı.

“ESER, HAKAN, EVREN VE HAKAN KALİTELİ VE İSTİKRARLI BİRER OYUNCU”
Orta alanın en istikrarlı oyuncusu olan Eser Akbaş, Hakan Vural Koçaslan, Evren Kilarcı Ve Aytürk Halil Hacıoğlu hakkında ise şu açıklamalarda bulunan Ceyhan, “Eser Akbaş arkadaşımız kendisini tanımakta mutlu olduğum bir isim. Konuşmalarımızın başında söylediğimiz gibi bu arkadaşlarla yapılan anlaşmamızdaki kriterlerden, sporcu ve kişisel ahlakı olan arkadaşlarımızdır. Bizim geleneklerimize ve töremize ahlaki olarak da uyum sağlayan arkadaşlarımız olduğu için yenide sözleşme imzalıyor ve takımda kalmalarını istiyoruz. Futbolcu olarak da zaten kariyeri belli bir oyuncumuz. Yıllardır bu ligde oynayıp, yaş ve futbol tecrübesi olan olgun bir arkadaşımız. Eser arkadaşımızla da kalmasını istedik ve o da artık bu sene yine bizimle çalışacak. Bunun yanında Hakan Vural Koçaslan, Evren Kilarcı Ve Aytürk Halil Hacıoğlu Bu takımın yükünü çeken sporcular. Aytürk hem karakteri hem de takıma katkısı noktasında devam etme kararı aldığımız oyuncularımızdan biriydi ve anlaşmaya vardık. Aytürk ile 2 yıllık yeni bir sözleşme yaptık. Bize inanan ve şampiyonluk hedeflerimize katkısı olacak bir oyuncumuz. İki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum. Bunun yanı sıra stoper Evren Kilarcı ile de 2 yıllık yeni bir sözleşme imzaladık Geçtiğimiz sezon takımın en önemli oyuncularından biri olan Evren yuvada kaldı ve bu imzada hayırlara vesile olsun. İç transferde son olarak başarılı savunma oyuncusu Hakan Vural Koçaslan ile de anlaşmaya vardık ve İki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum. Nerede ne görev verilirse başarı ile yapan kardeşlerimiz. İnşallah yeni transfer edeceğimiz arkadaşlarımızı da bu doğrultuda tercih edip, takıma kazandırabilirsek o zaman gerçek bir takım olacağız. Bu takıma, bu şehre yakışan bir takım oluşturmak istiyoruz. İnşallah bunda da başarılı olacağız. Yarışmacı, hırslı, iddialı, güçlü bir kadro oluşturmak istiyoruz. Eser, Hakan Vural Koçaslan, Evren Kilarcı Ve Aytürk Halil Hacıoğlu da bu noktada kendilerine inandığımız ve sevdiğimiz arkadaşlarımız. Kısa süreli bir görüşme ile bu arkadaşlarımızla hızlı bir şekilde anlaştık ve sonunda masaya oturarak imzayı attırdık” açıklamasında bulundu.

“YUVADA KALDIĞIM İÇİN MUTLUYUM”

Geçtiğimiz sezon başarısız bir sezon geçirmelerine rağmen, Kahramanmaraşspor’daki ortamın, huzurun ve mutluk olduğu için gelen teklifleri reddettiğini ve yuvada kaldığına sevindiğini söyleyen kaleci Mesut Balkan, “Ben öncelikle yuvada kaldığım için mutluyum. Geçen sene burada ilk senemizdi, birbirimizi tanımak adına önemli bir yıldı. Sezon bitiminden itibaren diğer kulüplerden aldığımı teklifleri geri çevirme sebeplerimiz, burada mutlu ve huzurlu bir ortamda bulunmamızdı. Başkanımız geçen yıl bize maddi manevi bütün isteklerimizi yerine getiriyor olması, kulübümüzün şartları, stat olsun, tesis olsun, taraftar olarak olsun bir futbolcunun başarıya endekslenmesi gereken her türlü şartların oluşmasından dolayı burada kalmayı tercih ettim. Bu etkenlerde bizi burada tutan etkenlerdir, sebeplerdir. Geçen sene yaşadığımız sezon rahat bir sezon geçiriyor gibiydik. Ancak son haftalarda yaşanan talihsiz olaylar sonrası sıkıntılı bir dönem geçirdik. Başarısız bir sezon geçirdik ancak, yeni sezonda, yeni heyecanlarla, yeni istekleri getiriyor hepimize… Bu heyecanı şimdiden fazlası ile yaşıyorum. Kahramanmaraşspor Kulübünün hedefi her zaman üst ligler, şampiyonluklar ve üst sıralardır. Bizlerde bunları yaşatabilmek için buradayız. 2 yıldır formasını gururla giydiğim Kahramanmaraşspor'da yani yuvamda kaldığım için mutluyum, büyük Kahramanmaraşspor taraftarıyla birlikte şampiyonluk yaşamak istiyorum, Kahramanmaraş'ta olmaktan mutluyum, bu sezon şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum. İnşallah hayırlı bir sezon geçirir, yapılan bu anlaşma ve imza da hayırlara vesile olur” şeklinde ifadeler kullandı.

“KAHRAMANMARAŞSPOR HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAKEDİYOR”
Bu sezon daha iyi bir başarı yakalamak istediklerini belirten Aytürk Halil Hacıoğlu, yaptığı konuşmada, “Geçtiğimiz sezon istediğimiz düzeyde bir başarı sağlayamadık. Ama bu sene istediğimiz gibi Şampiyonluğa ulaşacağız. Kahramanmaraş taraftarı ve yönetimimiz her şeyin en iyisini hak ediyor. Başkanımızda sağ olsun bizi çağırarak bizimle konuşup anlaşma sağladık. Tekrar başkanımıza herkesin huzurunda teşekkür ediyorum. İnşallah bu sene hayırlısı ile iyi şeyler yapacağız. İnşallah bu atılan imza da hepimiz için hayırlısı olur” diye konuştu.

"KÖTÜ GİDİŞATI UNUTTURMAK İSTİYORUZ"
Eser Akbaş ise yeniden Kahramanmaraşspor’da olmak adına çok mutlu olduğunu söyleyerek “Kulübümle kısa süreli bir görüşme sonrası yeni bir sözleşme imzalama kararı aldık. İnşallah geçtiğimiz sezon yaşadığımız sıkıntıyı ve zorlu günleri, kötü sonuçları unutturup, çok daha iyi bir sezon geçirmek ve hakkımızda daha hayırlı bir sezon geçirilmesini diliyorum” açıklamasında bulundu. (HABER: İLKER YİYEN)

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...