Aslan yeni hocasına kavuştu

Aslan yeni hocasına kavuştu

Kırmızı beyazlı yönetim Teknik Direktör konusunda sorununu çözdü. Mehmet Bulut ile yollarını​ ayıran​ kırmızı beyazlı ekip Cafer Aydın ile anlaştı.

15 Haziran 2017 - 17:23

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor'un yeni teknik direktörü Cafer Aydın oldu. Geçen yıl Hacettepespor’u çalıştıran Cafer Aydın Kahramanmaraşspor'un yeni teknik direktörü oldu. İmza Töreninde konuşan Cafer Aydın, ''Herkesin oynanan oyundan zevk alacağı bir Kahramanmaraşspor yaratmak istiyoruz. Kimse şampiyonluğun garantisini veremez ama hedefi şampiyonluk olan bir Kahramanmaraşspor izleteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın'' dedi.

 

KAHRAMANMARAŞSPOR’DA TEKNİK DİREKTÖR BİLMECESİ SONA ERDİ

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor Teknik Direktör Mehmet Bulut ile anlaşamayan Kahramanmaraşspor’da sosyal medya üzerinden taraftarlar ve Kulüp adına açılan fake sayfalardan oluşturulan suni gündem ile heyecana dönüşen Teknik patron sorunu Kulüp tarafından netliğe kavuştu. Sosyal Medya Hesaplarının aksine sürpriz bir Teknik patronla anlaşan Kahramanmaraşspor’da yeni Teknik direktör Cafer Aydın ile el sıkıştı.

Daha önce 31 Mayıs itibariyle Teknik Direktör Mehmet Bulut ile görüşen Başkan Ceyhan, yaptığı basın toplantısında ‘yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen bize inanan bir hoca ile yola devam edeceğiz’ demesinin ardından Kulüpte Teknik patron arayışı başlamıştı. Şampiyonluk için kolların sıvandığı Kahramanmaraşspor'da sportif direktör Hakan Menekşe ile anlaşma sağlandıktan sonra gözler teknik direktöre çevrilmişti. Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, yeni sezon için Mehmet Bulut’tan boşalan Teknik Direktörlük koltuğunu Cafer Aydın ile doldurdu.

 

“BU İMZA İLE ŞAMPİYONLUĞUN İMZASINI ATMIŞ OLACAĞIZ İNŞALLAH”

İmza Töreninde geçen sezon kötü bir sezon geçirdiklerinin altını çizen ve geçen sezonun faturası konusunda hiçbir bahane aramadıklarını ve Geçen senenin tüm sorumluluğu Kulüp başkanı olarka kendinde olduğunu beyan eden Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, “2016-2017 sezonu hepimize hayırlı uğurlu olsun. Kahramanmaraşsppor yaptıklarımızla yapacaklarımızla yeni bir sezona giriş yapacağız. Daha önceki Basın toplantılarında ifade ettiğim gibi Bende dahil bu saatten sonra hiç kimsenin bahanesi yok. Tabiri caizse ya bu deveyi güdeceğiz ya bu deveyi güdeceğiz. Bunun başka yolu yok. Bu sezon yeni bir sezon ve Şehrimizin ileri gelenleri bizlere destek sözü verdi. İnşallah bu desteklerle takımımızı üstlere taşımaya gayret göstereceğiz. Elimizden geldiğince doğru adımlarla doğru tercihlerle edindiğimiz tecrübe doğrultusunda yapmaya çalışıyoruz. 2017-2018 sezonunun önce Kahramanmaraşspor’umuz ardından tüm futbol takımlarına, tüm Türkiye futbol kamuoyuna ve spor kamuoyuna hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah kazasız, belasız, sıkıntısız bir şekilde sezonu bitiririz sezon sonundaki hedefimiz Kahramanmaraşspor bayrağını olması gereken burca dikmek istiyoruz. Bu noktada Sportif Direktörümüz Hakan Menekşe Hocamızla yol haritamızı çizdik. Ardından Cafer Hocamızla anlaşmaya vardık. Zorlu bir sürece giriyoruz ve bu zorlu süreçte Önce Allah’ımıza ardından Hocalarımızla birlikte sefere çıkacağız. Bize düşen seferi başlatmak, Sefer Bizden Zafer Cenabı Allah’tan düsturumuz budur. İlk Hakan Hocamızla anlaştık Ardından Cafer Hocamızla anlaşmaya vardık. Daha önce Basına duyurmuştuk Hakan Hocamızla anlaştığımızı. Hakan Hocam Daha önce Kahramanmaraşspor’da forma giymiş, kaptanlığını yapmış, Takımımızı tanıyan bir isim. Bazı takımlarla çalışmış, Şimdi ise Sportif Direktörlük yapıyor. Bu sezon adına bizinle anlaştı. Kendisinin Tecrübesinden faydalanacağımızı umuyorum” dedi.

 

“ŞAMPİYONLUK ADINDA SEBEPLERİ YERİNE GETİRİP TAKDİRİ ALAH’A BIRAKACAĞIZ”

2017-2018 sezonunda 2.ligde şampiyonluk parolası ile yola çıkan Kahramanmaraşspor'da sportif direktör görevine Hakan Menekşe getirildiği duyurulmuştu. 2017-2018 futbol sezonunda şampiyonluğu hedefi ile yola çıkan Kahrmanmaraşspor’da Teknik ekip oluşturma yolunda hareketli günler başlaması ile birlikte Basına tanıtılan Hakan Menekşe ile de imza atıldı. İmza törenin e kısa bir açıklama yapan sportif Direktör Menekşe, Şampiyonluk adına ne gerekiyorsa yapacaklarının altını çizerek şu ifadeleri kullandı; “Kahramanmaraşspopr’a çok yakın biriyim. Başkanım bizi bu göreve layık gördü. Ben futbolu bıraktıktan sonra sportif direktörlük görevi aldım, bazı takımlarla çalıştım. Geçen sezon Sivas Belediyespor’daydım. Başkanım beni ilk aradığında şehirde yeni bir yapılanma olduğunu ifade etti ve bende güvenerek buraya geldim. Hep birlikte kalkındırma adına bu göreve layık görüldüm ve bu görevi layık-ı ile yerine getirmeye çalışacağım. Biz Başkanımızın da dediği gibi sebepleri yerine getireceğiz, takdiri Allah’a bırakacağız. Bana bu görevi layık gören ve beni Kahramanmaraşsporla bağdaştıran herkese çok teşekkür ederim” dedi.

 

“BURADA BİZ OLAYINI YARATIRSAK BAŞARIYA ULAŞIRIZ”

Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan’ın samimiyetine güvenerek Kahramanmaraşspopr’a imza attım diyen Teknik Patron Cafer Aydın açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Biz Başkanımızla 2-3 günlük bir görüşmemiz oldu ve bu doğrultuda Kahramanmaraşspor ile anlaştık. Kahramanmaraşspor’a yabancı biri değilim. Geçen Sezon Hacettepespor’u çalıştırıyordum. Bu sezon ise bura nasipmiş. Nereye geldiğimin farkındayım. Güzel bir ilin, özellikle büyük bir şehrin takımında görev yapacağım. Buranın Özellikle Büyükşehir olması potansiyeli olması farklı ambiyansı olması bana yeni bir hedef kıldı. Bu imzanın her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Zor bir görevi devraldığımı düşünüyorum. Tabi ki bu zorlukları hep birlikte, sayın başkanımızla yönetim kurumumuz, taraflarımızla, siz değerli Basın mensupları ile aşacağız. Tabii ki her zaman hedefi her zaman büyük tutmak zorundasınız. Kahramanmaraş halkının da bizden beklentilerinin büyük olduğunu düşünüyorum. Çünkü Kahramanmaraş süper lig, PTT lig, görmüş bir ilimizdir. O bakımdan işimizin zor olduğunu biliyorum. İnşallah hep birlikte başkanımızla, yönetimle, sizlerle ve taraftarlar birlikte el ele vererek bu zorlukların üstesinden geleceğiz. Bu şehri, bu potansiyeli harekete geçirip, başkanımızın dediği gibi hedefe oynayan bir takım yaratmaya çalışacağız. Burada Biz Hakan Menekşe ile çalıştık ve Malatya’da bir projemiz vardı. Bu proje sayesinde Malatyaspor şampiyonluğa ulaştı. Bizimde Malatya’nın şampiyonluğunda payımız var. İnşallah Malatya’da Yaptığımız Güzel İşleri burada devam ettiririz. Tabi burada bizim, yada başkanımızın çabası ile olacak işler değil bunlar. Burada şehrin bize sahip çıkması lazım. Her konuda destek olması lazım” ifadelerini kullandı.   

 

“BAŞARILI OLMAK İÇİN BURADA VARIZ”

Kendisi hakkında nerelerde görev yaptığına değinen ve Kahramanmaraş’ta nasıl bir yol çizeceği huşundaki görüşleri belirten Teknik patron Cafer Aydın, “İnşallah mahcup olmayıp burada başaralı oluruz. Başarılı olmak için zaten burada varız. Geçmiş yıllarda ve son 2-3 yılda yaşanan bütün sıkıntıları inşallah bu yıl yaşamayacağız. Böyle rahat ve taraftarlımıza keyif veren hep birlikte bir takım yaratmaya çalışacağız. Birlikte el ele vererek bu takımı layık olduğu yere getirmeye çalışacağız. Tabiki kolay olamayacak bu ekip işidir. Sayın başkanımızla, yönetim kurulumuzla ve sizlerle birlikte el ele vererek inşallah arzu ettiğimiz ve öncelik hedefimiz PTT 1. Lig’e çıkmaktır. Dediğim gibi inşallah iki taraf içinde hayırlı olur. Bizim içinde Kahramanmaraş içinde. Burada hedefe ulaşamaz isem arkama bakmadan giderim.  

 

“TABİ Kİ HEDEFİ HİÇ BİR ZAMAN KÜÇÜK TUTMAMAK LAZIM”

Basın Mensuplarının sorularını cevaplayan Teknik patron Cafer Aydın, “Her zaman hedefleri büyük tutmak zorundasınız. Ama dediğim gibi bir takım şampiyon olacak. Bir takımda play-offlardan şampiyonluğa ulaşacak. Ama bizim hedefimiz ligi birinci bitirmek olacak. Gerekli transferler ve gerekli hamleler yapılacaktır. Ama ince eleyip sık dokuyarak transferleri yaptığımız takdirde Kahramanmaraş spor layık olduğu yere gelecek. Geçmiş iki yılda yaşanan sıkıntıları yaşamayacağım. Ama burada tabi ki bir sportif başarı gözükmesin ama mali yönden bir başarı var ortada buda önemlidir. Biz her zaman hepimizi büyük tuttuk bugüne kadar ve bunu da büyük ölçüde başardık. Tabi bu dediğim gibi bizim bu tek başımıza yapacağımız iş değil” ifadelerini kullandı.  (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x