Aslan yetenek avına çıkıyor

Aslan yetenek avına çıkıyor

Spor Toto 2.ligde mücadele eden Kahramanmaraşspor yeni sezon öncesi Profesyonel A takım seçmeleri yapacak.

22 Haziran 2017 - 03:02

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor kulübü yeni teknik heyeti tarafından 29 Haziran Perşembe günü saat 09:00'da profesyonel takım için seçmeler yapılacağı açıklandı.

Hanefi Mahçiçek Stadyumunda yapılacak olan Teknik direktör Cafer Aydın ve yardımcılarının da katılacağı 29 Haziran Perşembe günü saat 09:00'da tesislerde form doldurarak seçmelere katılabilecek.  A Takım seçmelerine 1996 - 2003 doğumlu kişiler 7 gün boyunca sürecek futbol seçmeleri için başvuru yapmaları gerekiyor. Kahramanmaraşspor Genç yetenekleri keşfedip Türk sporuna kazandırmak için A takıma futbolcu seçmeleri düzenleyecek.

 Kayıt için gerekli bilgiler(Ad Soyad, T.C Kimlik no, Doğum Tarihi, İletişim ve Özgeçmiş) bilgilerini [email protected] adresine mail göndermeniz gerekmekte. Yeni sezon öncesi her yıl olduğu gibi bir hafta önceden yapılan A takım seçmelerine birçok oyuncunun katılması bekleniyor. Teknik Direktör Cafer Aydın’ın ve ekibinin yaptığı ön çalışmalarda bildiği bazı oyuncuları deneyip A takım için yararlı olup olmayacakları konusunda değerlendirme yapacaklar. Geçtiğimiz sezonlarda da yeni sezon öncesi yapılan A takım seçmelerine bu yılda ilgi olması bekleniyor. (HABER: İLKER YİYEN)  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...