Atlı: “İyi olan her şeye talibiz”

Atlı: “İyi olan her şeye talibiz”

Şelale parkta düzenlenen programla İYİ Parti Kahramanmaraş il ve ilçe yöneticileri basına tanıtıldı.

05 Aralık 2017 - 03:12

Toplantıda konuşan kurucu il Başkanı Faruk Atlı, İyi partinin yalnızca Kahramanmaraş için değil, Türkiye için güneş gibi doğduğunu söyledi. İyi bir Türkiye için yola çıktıklarını ve artık rahat bir nefes almış, gerçekten zengin adaletli ve hiç durmadan koşan Türkiye’nin inşasına başladıklarını kaydeden Başkan Atlı, “İyi Parti’de yorulmak için adeta dünden hevesli olan gönüllüleri gördükçe, hevesim perçinleniyor. Çalışacağız ki, hep beraber ülkece içinde bulunduğumuz girdaptan çıkalım.” Dedi.

 

“Hep Birlikte Memleketimizi Hakkettiği Yere Getirelim”

İyi partinin iyi olan her şeye aday olduğunu da belirten Atlı konuşmasını şöyle sürdürdü: “Biz İyi bir Türkiye için yola çıktık. Ve artık rahat bir nefes almış, gerçekten zengin, adaletli ve hiç durmaksızın koşan bir Türkiye’nin inşasına başlıyoruz. İşte ben de bu hareketin içerisinde yer aldığım için hem onur duyuyorum hem de bir an evvel çalışmaya başlamak için sabırsızlanıyorum. Şahsım özelinde konuşacak olursam, açıkçası vatandaşımla birlikte yol yürümek, onlarla birlikte çalışıp projeler üretmek, dert dinleyip çözüm için kafa yormak zaten bana yabancı değildi. Çünkü Tabip odası ya da Türkocağı başkanlığı yaptığım dönemlerde, bunların yanı sıra Başhekimlik veya sağlık Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü yaptığım dönemlerde ekip olma ruhunun önemini kavramış ve günlerce, haftalarca bıkmaksızın çalışmanın üretmenin hazzını hissetmiştim. Şimdi ise edindiğim naçizane tecrübelerimle siyasetteyim. Aslında yalnız da değilim, yanımda sizler varsınız, yanımda sizler olacaksınız ki bu her şeyin en iyisine layık memleketi hakkettiği yere getirelim. Bu güzel ülkede daha iyi şeyler gerçekleşmesinin vaktinin geldiği ortadadır. Ve buradan hareketle de her birimize görev düşmektedir.”

 

“İyi Manzarayı Görmek İstiyoruz”

Amaçlarının Ülkede, farklı düşüncelere sahip tüm vatanperverlerin aynı sofrada buluşturmak olduğunu vurgulayan Başkan Faruk Atlı şunları söyledi: “İyi Parti’de benim gibi arkadaşları, yani yorulmak için adeta dünden hevesli olan gönüllüleri gördükçe, hevesim perçinleniyor. Çalışacağız ki, hep beraber ülkece içinde bulunduğumuz girdaptan çıkalım; çalışacağız ki, güçlü Türkiye’nin ayak seslerini tüm dünyaya duyuralım; çalışacağız ki çocuklarımızın geleceğini garanti edelim ve yüzlerini güldürelim; çalışacağız ki, yüreği vatan için çarpan insanlarla dolu bu güzel ülkede, farklı düşüncelere sahip tüm vatanperverlerin aynı sofrada buluşmasını sağlayalım; çalışacağız ki bu ülkede bir daha hiçbir vatan haini seçilmiş iktidara operasyon çekmeye kalkışmasın; çalışacağız ki ayakları yere basan bağımsız Türkiye’nin fotoğrafını herkese gösterelim ve çalışacağız ki Atatürk gibi bizler de; “az zamanda çok ve büyük işler yaptık” diyebilelim. Eğer iyi olacaksak bunu hep birlikte kurduğumuz bir inanç sayesinde gerçekleştireceğimizi biliyorum. Türkiye’ye her birimiz evet belki başka pencerelerden bakmış olabiliriz ancak şurada şüphe yok ki, pencereden görmek istediğimiz manzara aynıdır. Hepimiz aynı iyi manzarayı görmek istiyoruz.”

 

İşte İYİ Parti İl Yönetici Ve İlçe Başkanları:

Muharrem Arıkan, İyi Parti İl Yöneticisi, Ahmet Akpınar İyi Parti İl Yöneticisi, Emekli Eğitim İdarecisi, Tuna Meşe, İyi Parti İl Yöneticisi Emekli Banka Müdürü, Ramazan Hurç, İyi Parti İl Yöneticisi, Bir önceki dönem Ak Parti Göksun Belediye Başkanı, Sabahat Küpelikılıç İyi Parti İl Yöneticisi, Emekli Eğitimci, Bünyamin Demircioğlu, İyi Parti İl Yöneticisi, Eczacı, CHP eski İl Yöneticisi, Sülün Selen Kamer, İyi Parti İl Yöneticisi, Demokrat Parti eski İl Yöneticisi, Fatih Kızdırıcı, İyi Parti İl Yöneticisi, Avukat, Neslihan Koca Nergis, Avukat, Dulkadiroğlu Belediyesi MHP Eski Başkan Adayı, İyi Parti Dulkadiroğlu Kurucu İlçe Başkanı, Kürşad Ali Yıldırım, Avukat, AKP Milletvekili Aday Adayı, İyi Parti Elbistan Kurucu İlçe Başkanı, Adem Yıldız, İş Adamı, 3 Dönem DP Çoğulhan Belediye Başkanı, MHP Afşin Belediye Başkan Adayı, İyi Parti Afşin Kurucu İlçe Başkanı, Oktay Kayıran, Emekli Eğitimci, Göksun İlçe Milli Eğitim Eski Müdürü, İyi Parti Göksun Kurucu İlçe Başkanı, Ali Çatalbaş, Emekli İmam, MHP Andırın Eski İlçe Başkanı, MHP Andırın Belediyesi Eski Başkan Adayı, İyi Parti Andırın Kurucu İlçe Başkanı, Levent Sümen Harita Mühendisi, İyi Parti Pazarcık Kurucu İlçe Başkanı, Kemal Pekmez, Emekli Eğitimci, Türkoğlu Kurucu İlçe Başkanı, Mustafa Tunç, İş Adamı, MHP Belediye Eski Meclis Üyesi, İyi Parti Çağlayancerit Kurucu İlçe Başkanı, Vahap Polat, İş Adamı, Güneydoğu’da Şehit Polis babası, DP Nurhak Eski İlçe Başkanı, İyi Parti Nurhak Kurucu İlçe Başkanı, Mehmet Şahin, Eğitimci, Besici, Tüccar, İyi Parti Ekinözü Kurucu İlçe Başkanı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi