Avcı: “Sahada kısır bir oyun sergiledik”

Avcı: “Sahada kısır bir oyun sergiledik”

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile Kipaş Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Mehmet Erdal Alpaslan, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda oynanan ve 1-0 Başakşehir'in üstünlüğüyle sona eren karşılaşmayı değerlendirdiler.

17 Aralık 2017 - 02:27

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Kipaş Kahramanmaraşspor karşısında oynanan oyundan memnun olmadığını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında Medipol Başakşehir, sahasında karşılaştığı Kipaş Kahramanmaraşspor'u 1-0 mağlup ederek, bir üst tura çıktı. Mücadele sonrasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Biz kısa bir geçmişi olan içi dolu bir kulübüz. Bu sene önemli hedeflerimizden biri kupadır. 27. resmi maçı bitirdik, her oyuncu önemli katkılar sağlıyor ama bugün kazanmamıza rağmen oyun olarak memnun olmadığımı söyleyebilirim. Daha hızlı oynamamız, daha çok baskı yapmamız gerekiyordu. Bugün bunu gerçekleştiremedik. Rakibimizin girdiği 2-3 net pozisyon var, belki gol atsalardı bizi harekete geçirebilirlerdi. Kahramanmaraş'ın eski bir oyuncusu olarak onları tebrik ediyorum. Ligde başarılar diliyorum" dedi.

 

"ANTREMANDA BİLE DOĞRU FUTBOL OYNAMAN GEREKİYOR..."

Oyundan memnun değilim. Bireysel performansları değerlendireceğiz. Oyunu antrenmanda bile doğru oynaman gerekiyor. Hem top bizdeyken hem de rakipteyken. Maçtan önce oyunu hızlı oynamayı, oyunun yönünü hızlı değiştirmeyi ve baskılı oynamayı düşünüyorduk. Ancak bunları yapamadık bugün. Bazen konsantrasyon sorunu olabiliyor. Tabii olmaması lazım.

 

"OYUN TATMİN EDİCİ DEĞİLDİ..."

Enes Subaşı geçen sene 3. ligde oynayıp şampiyon olmuş bir oyuncu. Bizim alt yapımızdan yetişmiş biri. Girdiğinde doğru işler yaptı benim çok hoşuma gitti. Oktay Saraçoğlu daha kısa süredir bizleydi. O da oyunun ikinci bölümünde iyi işler yaptı. Bu bireysel performansları değerlendireceğiz ama oyun hiçbir şekilde tatmin edici değildi. Rakip takıma da teşekkür edelim bu arada. Hem teknik ekibine hem şehrine. İyi mücadele ettiler hem de iyi oyun oynamaya çalıştılar. Net pozisyonları da vardı. Gol atıp öne de geçebilirlerdi. Her şey olabilirdi. Umarım başarılı olacaklardır.

 

"GEÇEN SEZONA GÖRE OYUN GÜCÜMÜZ ARTTI..."

Geçen sezona göre oyun gücümüz daha da arttı. Sonuç alamadığımız maçlar var, harika oynadığımız maçlar var ama belli bir standartımız var. Trabzonspor alttan geliyor, Bursaspor çıkışta. Üç büyükler zaten işin içinde. Ligin yukarısı çok keyifli ve renkli geçiyor. Puan ortalaması geçen seneki gibi olmayabilir ama zamana bırakacağız. Devreye 36 puanla girersek bence iyi bir durum olur.

 

"EGEMEN HARİKA BİR PROFESYONEL"

Sakatlığından dolayı 295 gün sonra forma giyen deneyimli futbolcu Egemen Korkmaz için ise Avcı, "Uzun bir süre sakatlık ve operasyon geçirdi. Harika bir profesyonel. 45 dakika oynayacaktı. Ama Egemen ilk yarı topla fazla oynadığı için maçta kalmak istedi. Sakatlık geçirmezse, maç performansı da artacak. Chedjou da ikinci yarı inşallah bizle olacak" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...