Avgın Ailesinin Mutlu Günü

Avgın Ailesinin Mutlu Günü

Araştırmacı Yazar ve Mali Müşavir Ali Avgın'ın kızı Ayşenur Avgın hayat yolculuğuna Tekin Ailesinin Oğlu Avukat Ömer Tekin ile devam edecek imzayı attı.

03 Temmuz 2017 - 21:16 - Güncelleme: 04 Temmuz 2017 - 01:37

Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi’nin yazarı ve Han Duvarları, Kalbe Düşen Kor romanının yazarı Ali Avgın kayınbaba oldu.

Avgın ailesinin kızı olan Ayşenur Avgın ile Tekin Ailesinin oğlu Ömer Tekin hayatlarını birleştirdiler. Ömür boyu mutluluk için birbirlerine söz vererek “Evet” diye haykırdılar.

Kahramanmaraş’ın sevilen araştırmacı yazarı ve ayrıca mali müşavir olan Ali Avgın Bey’in kızı Ayşenur Avgın, Marina Düğün Tesislerinde gerçekleştirilen nikâh töreni ile hayatının geri kalanını Avukat Ömer Tekin ile birleştiren imzayı attı.

Nikâh töreninin gerçekleşmesi ile birlikte, gelinin arkadaşları tarafından ‘’ayağına bas geleneği’’ yerini buldu. Nikâh töreninin ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren gelin hanımın dedesi, ‘’Torunumuz Ayşenur ve Damadımız Ömer Tekin Bey’e huzurlu, bahtiyar ve mesut günler diliyorum.’’ dedikten sonra Aile Cüzdanını torunu Ayşenur Avgın’a teslim etti.

Nikâh Töreni sonrası, büyüklerinin ellerini öpen gelin ve damadın mutlulukları ailelerine duygu dolu anlar yaşattı. Gelin ve Damat nikah töreni sonrasında düğün törenine katılanlara, ‘’Mutluluğumuzu paylaştığınız için teşekkür ederiz.’’ dediler.

Düğünün sonunda ise, damadın arkadaşları bir sürpriz yaparak damat Ömer Tekin'i havuza attılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...