Aygün ailesinin mutlu günü

Aygün ailesinin mutlu günü

Kahramanmaraş’ın tanınmış ve sevilen işadamlarından Aygün Alışveriş Merkezi sahibi Ercan Aygün oğlu Fatih Aygün’ü, önceki gün akşam düzenlenen görkemli bir düğün töreni ile evlendirdi. Hukukçu Şeyma Kök ile evlendirdiği oğlu Fatih Aygün’ün düğünü siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi.

20 Eylül 2018 - 04:35

Aygün AVM Sahibi Ercan Aygün Oğlu Fatih Aygün’ü,  Emine – Nihat Kök çiftinin güzel kızı Şeyma Kök ile muhteşem bir düğün ile evlendirdi.

Aşiyan Düğün Salonu giriş kapısında dostlarını karşılayan Nuran – Ercan Aygün ve Emine Nihat Kök çifti, gelen konuklarla tek tek ilgilendiler. Gelin ve Damadın salonda yerini alması ile düğün merasimine geçildi.

Aygün ve Kök ailesinin mutlu gününe, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, KMTSO Başkanı Serdar Zabun ve yönetim kurulu üyeleri, KMTSO Meclis üyeleri, İş ve Siyaset Dünyasından bir çok isim ile birlikte Aygün ve Kök ailesinin yakınları katıldı.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek nikahını kıydığı düğünde, Fatih- Şeyma Aygün çiftinin Mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Genç çift mutlu bir birlikteliği evet diyerek, hayatlarının sözünü verdi. Geceye siyaset dünyasından Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, il ve ilçe yönetimi ile bir çok siyasi katıldı.

İş dünyasından KMTSO Başkanı Serdar Zabun ve Yönetim Kurulu üyeleri, Müsiad Başkanı Mustafa Buluntu ve yönetim kurulu üyeleri, Kadirli Ticaret Odası Başkanı Mehmet han Yüksel ve yönetimi,  Vestel Ticaret A.Ş  Genel Müdür Yardımcısı Tarık Leloğlu, Samsung Türkiye Genel Müdürü Mert Gürsoy ve Yöneticileri Vestel Güneydoğu Bölge Müdürü Tümay Korkut, Gaziantep, Hatay, Diyarbakır, Mersin, Adana ve ilimizdeki meslektaşları ve bir çok sanayici ve işadamı davetli katıldı.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek nikahını kıydığı genç çiftçin nikah şahidi ise: AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, KMTSO Başkanı Serdar Zabun, iş adamları: Mahmut Arıkan, Şahin Balcıoğlu, Halil İbrahim Gümüşer, Mehmet Akif Gölcü, Aksu TV Genel Müdürü Cüneyt Beyit, Vestel A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Tarık Leloğlu,  Samsung Türkiye Genel Müdürü Mert Gürsoy ve Av. Celal Kara nikah şahidi oldu.

Biz de Aygün ve Kök ailelerine ve genç çifte mutluluklar dileriz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x