Babasının oğlu!

Babasının oğlu!

Kahramanmaraş’ın Afşin İlçesinde bir öğrenci cadde üzerinde bulduğu 2 bin TL’yi sahibine iade etti.16 yaşındaki gencin babasının da bir hafta önce 20 bin TL’yi bularak sahibine iade ettiği öğrenildi.

27 Mart 2017 - 17:20

Afşin’de Esnaflık yapan Ahmet Ceren (45) Bankadan çektiği parasını yolda giderken düşürdü. Parayı bulan Celil Doğan (16)  isimli öğrenci parayı sahibine iade etti.16 yaşındaki gencin babası Eyüp Doğan’ın da geçen yıl 20 bin TL bulduğu ve sahibine iade ettiği öğrenildi.

Atatürk Caddesinde yürürken kaldırımda bir miktar para bulduğunu belirten Celil Doğan (16),Afşin Belediyesine gelerek bir miktar para bulduğunu söyledi. Parayı sahibine iade etmek istediğini belirten 16 yaşındaki öğrenci Belediye Hoparlörlerinden anons yaptırdı. Parasının bulunduğunu öğrenen Esnaf hem şaşırdı hem de sevindi. Belediye ye gelen Esnaf Parasını bulan öğrenciyi tebrik ederek, parasını teslim aldı.

Parayı teslim etme anında konuşan Afşin Turgay Ciner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Celil Doğan, Atatürk Caddesi üzerinde Ulu Camii önünde kaldırımda yürürken yanında Kredi Kartı ile birlikte bulduk. Cebimize koyduk. Afşin Belediyesine gelerek anons yaptırdık. Sahibi de geldi ve teslim ettik dedi. Doğan, Harcamayı düşünmediniz mi? sorusuna Hayır, birisi bu parayı mutlaka bulacaktı. Bizde alıp Belediye ye getirerek sahibine teslim ettik dedi.

Afşin’de esnaflık yaptığını belirten Ahmet Ceren (45) ise Bankadan çektiği parayı acele şekilde giderken yolda düşürdüğünü söyleyerek, Bu gençlerin yaptığı örnek bir davranış. Tebrik ediyorum. Teşekkür ediyorum. Herkese örnek olsun dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 7 Kişi Yaralandı
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını...