Bağ evlerinin korkulu rüyası yakalandı

Bağ evlerinin korkulu rüyası yakalandı

Önceki gün Kahramanmaraş’ta Doğan L marka aracın hırsızlık olayına karışan ve Gaziantep ile Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yakalayan Kahramanmaraş Emniyeti Otohırsızlık Bürosu dedektifleri, araç hırsızlığı yapan şahısların 8’si Kahramanmaraş’ta olmak üzere 14 hırsızlık olayının da zanlıları olduğunu ortaya çıkarttı.

11 Kasım 2016 - 07:01

Geçtiğimiz günlerde gece saat 03.00 sıralarında bir kuaför dükkânının önünden çalınan Doğan L marka aracın peşine düşen Kahramanmaraş Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Oto Hırsızlık bürosu dedektifleri 3 zanlıyı yakalayarak 13 hırsızlık olayını aydınlattı.

Yaklaşık 15 gün önce Kahramanmaraş’ın Ahır dağı eteklerinde bulunan bağ evlerine giren hırsızlar, bağ evlerinden et kıyma makineleri, televizyonlar, tüfek, kurusıkı tabanca ve müzik aletlerini alarak kayıplara karıştılar. Bağ evlerine pencere ve kapıları zorla açarak giren hırsızlar çaldıkları eşyaları memleketlerinde bulunan akrabalarına hediye bazılarını ise parayla sattıkları belirlendi.

Önceki gün Şanlıurfa’nın Suruç ve Gaziantep’te çalınan araçlarla birlikte 3 zanlıyı yakalayarak Emniyete getirilen hırsızlık zanlıları yer göstermek suretiyle çalınan eşyaları akrabalarından ve sattıkları kişilerden tek tek toplayarak Asayiş Bürosuna getirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü bahçesinde basına açılan çalıntı malzemeler arasında hırsızlık zanlılarının kapıları açmak için kullandıkları aletlerde yer aldı.

Yaklaşık 15 gün önce bağevinden çalınan et kıyma makinesini teslim almaya gelen Mustafa Pur emniyet güçlerine hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti. Pur; “Bağevimizden çalınan eşyalar polisimizin titiz çalışması sonrası bize iade edildi. Bundan sonra da bağ evimizde hırsızlara karşı önlemlerimizi artıracağız” dedi.

Yine 15 gün önce bağ evinden çalınan et makinesi ve tek kırma tüfeği almak için gelen Eshabil Kaptanoğlu da bağ evlerine camın zorlanması suretiyle girildiğini, çalınan eşyaların kendilerine teslim eden emniyet güçlerine teşekkür ettiğini belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi