Bakan Eroğlu, Kahramanmaraş’ı Türkiye’ye örnek gösterdi
Reklam

Bakan Eroğlu, Kahramanmaraş’ı Türkiye’ye örnek gösterdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim beyannamesinin en önemli başlıklarından biri olan şehir merkezlerinde kalan önemli alanların Millet Bahçesine dönüştürülmesi projesi Kahramanmaraş’tan ilham alınarak yapılacak. Türkiye’de ilk bahçeyi açan Başkan Erkoç’a övgü bir kez daha Orman ve Su Bakanı Veysel Eroğlu’ndan geldi.

31 Mayıs 2018 - 05:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önceki gün aday tanıtım toplantısında açıkladığı seçim beyannamesi içerisinde bulunan millet bahçeleri büyük ilgi görmüştü. Erdoğan’ın şehir içerisinde kalan Atatürk Hava limanı gibi alanların Millet Bahçesine dönüştürüleceği projesini değerlendiren Orman ve Su Başkanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, geçtiğimiz hafta içerisinde resmi açılışını yaptığı Kahramanmaraş 15 Temmuz Millet Bahçesini Türkiye’ye örnek gösterdi.

Canlı yayında seçim beyannamesine göre kendi bakanlıklarına çok iş düşeceğini dile getiren Bakan Eroğlu geçtiğimiz hafta içerisinde Türkiye’de ilk millet bahçesini Kahramanmaraş’ta açtıklarını hatırlatarak; “geçen hafta Kahramanmaraş’taydım. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Milletvekillerimizle birlikte mükemmel bir bahçenin açılışını yaptık. Büyükşehir belediye başkanımız şehir içinde olan ve kayma riski olan bir bölgeyi boşaltıp millet bahçesi yapmış. bu bahçe Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyor ve Türkiye’ye örnek olacak” dedi.

Geçtiğimiz haftalarda bir dizi ziyaret ve açılışlar için Kahramanmaraş’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Millet Bahçesi açılışında, “hizmet ancak böyle yapılır, Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’u ve ona destek olan Vali Bey’i Milletvekillerini tebrik ediyorum” demişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...