Bakan Özhaseki’den Büyükşehir’e Ziyaret
Reklam

Bakan Özhaseki’den Büyükşehir’e Ziyaret

Çalıştay ve açılışlara katılmak üzere Kahramanmaraş’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

14 Nisan 2018 - 04:39

Bakan Özhaseki ilk olarak Kahramanmaraş Valiliğini ziyaret etti. Valilik ziyaretinin ardından Bakan Özhaseki  Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Hizmet Binası ile Elbistan Tapu ve Kadastro  Müdürlüğü hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.

Cuma Namazı sonrasında Doğu Akdeniz Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırmalar Enstitüsü’nde Çevre ve Şehircilik Çalıştayı’na katılan Bakan Özhaseki daha sonra belediye başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdi.

 

BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine gelişinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve meclis üyeleri ile büyükşehir bürokratları karşıladı.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Bakan Özhaseki’ye, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarına ve projelerine ilişkin bilgileri sunum eşliğinde aktardı.

Başkan Erkoç daha sonra Bakan Özhaseki’ye ziyaretin anısına kayık tabak hediye ederek teşekkür etti.

Bakan Özhaseki’nin büyükşehir belediyesi ziyaretine Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Veysi Kaynak, Nursel Reyhanlıoğlu, Mehmet Uğur Dilipak, İlker Çitil ve İmran Kılıç ile diğer ilgililer katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x