Bakarkörler görmüyor fakat yedi düvel görüyor

Bakarkörler görmüyor fakat yedi düvel görüyor

Kahramanmaraş Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu, Suriye’nin güneyinde gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekâtını eleştirenlere Kıbrıs Barış harekâtını hatırlatarak cevap verdi. Kuybu, “o dönemde Kıbrıs harekâtını eleştirenler bugün o gururu yaşıyorlar. Suriye’ye yapılan harekatta da aynısı olacağına inanıyorum.” Dedi.

28 Ekim 2019 - 22:25

GÜÇLÜ HÜKÜMETLE GÜÇLÜ TÜRKİYE

Kahramanmaraş Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu, Tüm Türkiye’nin tek yürek olup bu önemli süreçte devleti yöneten iradeye destek vermesi gerektiğini belirtti. Türkiye’nin güçlü olduğunu fakat güçlü hükümetle daha da güçlendiğine dikkat çeken Kuybu; “Ortadoğu yeniden şekillenirken sadece bakıyorduk, şuan ise bölgelerin yeniden düzeninde söz sahibi bir ülke olduk. Sahada verdiğimiz mücadelede kazansak bile masada kayıp ediyorduk. Şimdi öyle değil; bugün Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu, ülkemizin başarılı dış politikası karşısında hem sahada hem de masada kazanıyoruz.” Dedi.

KIBRIS HAREKATINI ELEŞTİRENLER BUGÜN GURUR DUYUYOR

Türkiye’nin eski Türkiye olmadığını da hatırlatan Kuybu, Türkiye’nin dış politikasında gerçekleştirdiği başarıyı yedi düvelin gördüğünü fakat ülkedeki bazı bakarkörlerin görmediğinin altını çizdi. Suriye harekatını eleştirenlere 1974 yılında yapılan Kıbrıs Barış Harekatıyla cevap veren Kahramanmaraş Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu; “Hafızalarımızda hala tazeliğini koruyan Kıbrıs Barış Harekâtı ile gurur duyuyoruz. O zamanlar kazandığımız hakları şimdi yedi düvel almaya çalışıyor. Bugün Suriye’ye yapılan Barış Pınarı Harekâtını eleştirenler, yarın o operasyonla gurur duyacaklar. Şunu her zaman söylüyorum; makamlar geçici, devlet kalıcıdır. Şuan söz konusu devletimizdir. Bu önemli süreçte her şeyi bir kenara bırakıp birlik beraberlik içerisinde devletimizi yöneten iradeye sahip çıkmak ve destek vermemiz lazım. Sahiplenme duygusu her Türk’ün, her Müslümanın kayıtsız şartsız görevi olmalıdır. Gönül coğrafyamızdaki Müslüman ülkeler ve Türki Cumhuriyetlerdeki kardeşlerimizin ülkemizin ordusu ve Cumhurbaşkanımız için verdikleri destek, ettikleri dua ülkemizdeki tüm vatandaşlarımıza örnek olmalıdır.” Dedi.

MİLLİ SAVUNMA SANAYİMİZ HER GEÇEN GÜN GELİŞİYOR

Amerika başta olmak üzere Batılı ülkelerin Türkiye üzerindeki hesaplarının herkes tarafından görüldüğünü, bakarkörler tarafından da görülmesi gerektiğine de vurgu yapan Kuybu, “Suriye’deki zulmü bitirmek, hem ülkemizin sınır güvenliğini korumak hem de mazlum halka yardım etmek için düzenlediğimiz Barış Pınarı harekatı karşısında batılı ülkeler ülkemize karşı silah ambargosu uygulamaya kalktılar. Geçmiş yıllarda sömürge altına aldıkları topraklarda hangi canilere silah verdiklerini tüm dünya biliyor. Çok şükür ki; ülkemizin savunma sanayi alanında dışa bağımlılığı neredeyse bitti. Milli ve yerli silahlarımız, helikopterlerimiz, siha, İhalarımız, tanklarımız, füzelerimiz bize yeter durumda. Dünyanın en ileri teknoloji savunma sanayini geliştirdik ve üretiyoruz. Bu üretimler ise birlik beraberlikle ve güçlü irade ile oluyor.” Diye konuştu

BAKANLARIMIZ AKAR VE ÇAVUŞOĞLU’NU KUTLUYORUM

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde Milli Savunma ve Dışişleri Bakanlarını da kutlayan Kuybu şöyle konuştu; “Ülkemizin bölgede söz sahibi bir ülke olmasında, dik durarak mazlumların sesi olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kadar mücadeleye katkı sunan Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ile Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar’ı da kutluyorum. Ülkemizin kuruluşundan bugüne, vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna şehadete yürüyen bütün şehitlerimizi, teşkilatım adına rahmetle anıyor, gazilerimize sağlık, sıhhat ve afiyet diliyorum. Şuanda aynı mücadeleyi sürdüren güvenlik güçlerimizi önce Allah’a emanet ediyor yüce zaferler temenni ediyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...