Balkondan düşen bebek yaşamını yitirdi

Balkondan düşen bebek yaşamını yitirdi

Kahramanmaraş'ta yaşanan feci olayda 2 yaşındaki küçük çocuk balkondan düşerek hayatını kaybetti.

31 Mayıs 2018 - 05:28

Alınan bilgiye göre, Olay Cumartesi günü saat 16:00 sularında Dulkadiroğlu İlçesi İsmet Paşa Mahallesi Milli egemenlik caddesi Akbank yanı bir apartmanın 4.katında meydana geldi. Yabancı uyruklu bir ailenin yaşadığı 4.kattaki dairenin balkonunda bulunan 2 yaşındaki Muhammet A. isimli bebek balkon kenarında dengesini kaybederek aşağı düştü.

2 yaşındaki bebeğin yere düşme anı bölgede ki bir iş yerinin güvenlik kameralarınca kaydedilirken, olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. 112 Sağlık Ekipleri bebeğe olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. 

Balkondan feci şekilde düşen Muammet A.'nın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtilirken, bebeğin 4.katta yaşayan Suriyeli bir ailenin olduğu öğrenildi.

 Yürek burkan ve yaşanan üzücü olayın tekrar etmemesi için özellikle yaz ayının sıcak havalarında vatandaşların çocuklarına daha fazla dikkat ederek, balkon ve cam kenarlarında tedbirli davranması gerekiyor. Hayatını kaybeden çocuğun ailesi yasa bürünürken, Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x